Fitnessfirst - Online
Yhteystiedot:
FF Online
Alasinkatu 1-3
40320 Jyväskylä

Puh: 045-3125786 (arkisin 09-16)
E-mail: asiakaspalvelu@fitnessfirst.fi

Y-tunnus: 2411314-9

 

Yritys

FitnessFirst on 2010 vuonna perustettu perheyritys, jonka toiminnan kulmakivenä on aina ollut tinkimätön laatu ja edulliset hinnat.

FitnessFirst sai alkunsa vuonna 2009 kun Lasse, perustaja itse tilasi raaka-aineita ympäri maailmaa omaan käyttöön, kun Suomesta ei löytynyt vastaavia tuotteita. Intohimo ja kiinnostus omaa terveyttä ja suorituskykyä kohtaan kasvoi entisestään ja ympärillä olevat kaverit innostuivat Lassen ”höpinöistä” ja Lassen opiskellessa Tiimiakatemialla hänen valmentaja kannusti Lassea tekemään intohimosta liiketoimintaa ja siitä se ajatus lähti.

Keväällä 2010 FitnessFirstin verkkokauppa avattiin ja tuotteita tuolloin oli n. 50. Se on kasvanut jatkuvasti ja se kertookin paljon mm. mitä Lasse itse syö ja kokeilee, tietyt ravintolisät ja yrtit on satunnaisesti käytössä kuuriluontoisesti, mutta pavut, pähkinät, siemenet ja erilaiset gluteenittomat jauheet kuuluvat jokapäiväiseen käyttöön.

Tarkka laadunvalvonta sekä jatkuva yhteistyö paikallisten viljelijäyhteisöjen kanssa on mahdollistanut laajan tuotevalikoiman ja edulliset hinnat. Hyväksymme toimittajiksemme vain toimijoita, ketkä toimivat yhteisen hyvän eteen, jolloin sinä kuluttajana voit olla varma, että tuotteemme ovat laadukkaita, ne ovat viljelty puhtaasti ilman kemikaaleja ja kestävän kehityksen mukaan. Meidän viljelijät saavat reilun korvauksen meille myymistään tuotteista sekä ympäristö kiittää, kun haluamme antaa luonnolle takaisin sen mitä luonto antaa meille.


Yhteistyöterveisin,
Lasse & Maria

 

TOIMITUSEHDOT: 

Yli 57€:n ostokset ilmaiseksi lähipostiin. Perillä lähimmässä postissa klo 16.00 jälkeen, pakettiautomaatissa tai Matkahuollon lähellä paketti. Postin toimitusaikakyselyssä määritellyillä alueilla ja yhteysväleillä. Nouto seurantakoodilla.

Yli 107€:n ostokset ilmaiseksi kotiin klo 14 mennessä. Mikäli ensimmäinen jakoyritys epäonnistuu, viedään paketti lähimpään postiin, josta sen voi noutaa saapumisilmoitusta tai id-numeroa vastaan.

 

 

Parhaan hinnan -takuu


Takaamme, että saat alhaisimman mahdollisen hinnan ostohetkellä.

Jos löydät ostamasi tuotteen joltakin toisesta kaupasta halvemmalla, ota viipymättä yhteyttä Emmalle asiakaspalveluumme.


Tarjoamme sinulle tuotteen samaan, halvempaan hintaan, jos seuraavat ehdot pitävät paikkansa:

1) Halvin hinta -takuu on voimassa, mikäli tuotetta myydään edelleen ilmoittamassasi paikassa ja haluamassasi koossa tai muutoin vastaavassa muodossa siinä verkkokaupassa tai myymälässä, josta olet löytänyt alemman hinnan. Tuote ei siis voi olla esimerkiksi loppuunmyyty. Tuote tulee olla heti saatavilla, eikä tilattavissa pidemmällä toimitusajalla.
2) Löytämäsi tuote on suomalaisessa verkkokaupassa (suomalaisen yrityksen ylläpitämä tai .fi-domainin alla toimiva verkkokauppa) tai ns. kivijalkamyymälässä.

3) Tuote on täysin sama (koko, versio, malli sekä tuotteiden määrä pakkauksessa)
4) Halvin hinta -lupaus on voimassa 14 päivää, alkaen siitä päivästä, kun olet suorittanut ostoksen FitnessFirstin verkkokaupasta.

 

Halvin hinta -takuumme ei päde, jos:

1) Halvin hinta -takuu ei koske verkossa järjestettäviä huutokauppoja.
2) Ostoksessa sovelletaan j
äsenhintoja, kanta-asiakashintoja, kanta-asiakaspisteitä tai muita sivustojen ja kauppojen tarjoamat palkkiotyyppisiä ohjelmia.

 

Toimi näin, jos edellä mainitut ehdot pitävät paikkansa: 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@fitnessfirst.fi ja kerro viestissäsi

1) Tilausnumerosi
2) Tuotteen nimi ja koko
3) Liikkeen nimi, puhelinumero, josta olet löytänyt alhaisemman hinnan.
4) Todiste alhaisemmasta hinnasta: esimerkiksi url-linkki, asiakaslehti, ilmoitus, tuotekuvasto tai vastaava. Huomioithan, että emme pysty hyväksy kuvankaappauksia.
5) Liitä lisäksi viestiisi käyttäjätunnuksesi ja tilitietosi