Wild Nutrition

WILD NUTRITION FOOD-GROWN® ZINC PLUS - SINKKIKAPSELI 30KAPS

12,70 €

Varastossa

Ainutlaatuinen yhdistelmä sinkkiä ja sen imeytyvistä tukevia synergistisiä aineita!

Kuvaus

Koko perheen Food-Grown® Zinc Plus on ainutlaatuinen yhdistelmä Food-Grown® sinkkiä yhdessä imeytymistä tukevien synergististen aineiden kuten B-vitamiinien kanssa.

Sinkki on oleellinen normaaleille kognitiivisille toiminnoille, normaalille hedelmällisyydelle ja lisääntymiselle, normaalin luuston ylläpidolle sekä mm. iholle, silmille ja immuniteetille.

Wild Nutrition Food-Grown® Zinc Plus sisältää:
Sinkkiä joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaaleja kognitiivisia toimintoja, solujen suojaamista hapetusstressiltä, fertiliteettiä ja lisääntymiskykyä.
Tiamiinia, joka edistää hermoston normaalia toimintaa
Riboflaviinia joka edistää väsymyksen ja uupumuksen tunnetta.
B6-vitamiinia joka edistää hormonitoiminnan säätelyä.

Pääasialliset hyödyt
•Yhdistettynä B6-vitamiiniiin, hormonaaliseen säätelyyn
•Immuniteetin suojaksi
•Hedelmällisyyteen ja lisääntymiseen

KÄYTTÖOHJE: 1 kapseli päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.

Lisätietoa

Wild Nutrition
0 kg
1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*: B1-vitamiini 0,5mg 45% B2-vitamiini 0,7mg 50% B6-vitamiini 0,7mg 50% Sinkki 15 mg 150% *VSV ei määritelty
B1-vitamiini (tiamiini) mineraalivahvistetun hiivan tuottamana; B2-vitamiini (riboflaviini), B6-vitamiini (pyridoksiini) ja sinkki Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana. Kasviskapseli (selluloosa).