Wild Nutrition

WILD NUTRITION FOOD-GROWN® VITAMIN D 30 KAPS

Special Price 11,43 €

norm. 12,70 €

Varastossa

Hyvin imeytyvä D3-vitamiini!

Kuvaus

Sisältää 25µg (1000iu) aktiivisessa muodossa olevaa Food-Grown® D3-vitamiinia, joka on hyvin imeytyvää.

D-vitamiini auttaa ylläpitämään luuston, lihasten ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä edistää kalsiumin imeytymistä. Tuote sisältää luonnollisesti kaikkia D-vitamiinin muotoja, mukaan lukien D3, D2 ja D1. Hyvä imeytyvyys ja pitkävaikutteisuus vähentää suurten annosten tarvetta.

Vaikka esimerkiksi monivitamiinin sisältämä D-vitamiini voi tarjota hyvän perustason, tietyille ihmisille ja tiettyinä vuodenaikoina erillinen D-vitamiinin nauttiminen on tarpeen.

Sekä aikuiset että lapset tarvitsevat D-vitamiinilisää vuoden pimeinä aikoina. Terveysviranomaiset suosittelevat vitamiinilisää kaikille syksyisin ja talvisin, ja tietyille 'riskiryhmille' myös keväisin ja kesäisin.

Pääasialliset hyödyt:

•Vahvoille luille, hampaille ja veren kalsiumtasoille
•Vahvistaa immuniteettiä

KÄYTTÖOHJE: 1 kapseli päivässä. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Lisätietoa

Wild Nutrition
0 kg
1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSVI)*: D3-vitamiini 25μg 500% *VSV ei määritelty /DRI ej fastställt
Mineraalivahvistetun hiivan tuottama D3-vitamiini. Kasviskapseli (selluloosa). Ei sisällä: keinotekoisia väriaineita, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.