Wild Nutrition

WILD NUTRITION FOOD-GROWN® SKIN HAIR & NAILS 60 KAPS. PE 7/21

Special Price 18,80 €

norm. 37,60 €

Varastossa

Erityisesti naisille suunniteltu ravintolisä ravitsemaan ulkoista kaunutta sisältä päin.

Kuvaus

Erityisesti naisille suunniteltu ravintolisä ravitsemaan ulkoista kaunutta sisältä päin.

Food-Grown® Skin Hair & Nails formula sisältää yrttejä ja antioksidantteja, sekä yhdistelmän Food-Grown® ravintoaineita ja täysravintoa, tukemaan sisäistä hehkua.

Pääraaka-aineina sinkki ja biotiini jotka vaikuttavat suotuisasti ihon terveyteen, C-vitamiini normaaliin kollageenin tuotantoon, E-vitamiini, kupari ja mangaani suojaavat soluja hapetusstressiltä, seleeni ja jodi vaikuttavat hiusten ja kynsien säilymiseen ja kuparin on osoitettu tukevan normaalia ihon ja hiusten pigmentaatiota.

Jodi tukee normaalia kilpirauhasen toimintaa. Kilpirauhasen toiminnan epätasapaino voi vaikuttaa hiusten lähtöön. Meistä jokainen omaa luonnollisen ja ainutlaatuisen kauneuden. Koska Wild Nutrition uskoo kauneuden lähtevän sisältäpäin, tämä tuote on suunniteltu ravitsemaan ulkoista kauneutta sisältä käsin.

Sisältää myös luonnollista rikkiä normaalin sidekudoksen muodostumiseen sekä nokkosta ja aswhagandhaa.

Pääasialliset hyödyt
•Ashwagandha tasapainottamaan
•C-vitamiinia kollageenin muodostumiseen
•Nokkosta ihon hehkuun

KÄYTTÖOHJE: 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.

Lisätietoa

Wild Nutrition
0 kg
2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*: E-vitamiiini 20 mg a-TE** 167% C-vitamiini 60 mg 75% Biotiini 10μg 20% Sinkki 5 mg 50% Kupari 250 μg 25% Mangaani 50μg 3% Molybdeeni 50μg 100% Seleeni 50 μg 91% Jodi 50 μg 33% Ashwagandha-jauhe 100mg * Petäjänkuoriuute 20 mg * Betakaroteeni 2 mg * Rikki 10 mg * Karotenoidit 5 mg * Viinirypäleen Siemenuute 20 mg * Nokkoslehtijauhe 50 mg * Mustikkauute 50 mg * Gotu-Kola-uute 20mg Männynkuoriuute 20mg *VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
Sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini; mineraalivahvistetun hiivan tuottamana rikki; Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana sinkki, seleeni mangaani, biotiini, jodi ja kupari; porkkanatiivisteessä kasvatetut betakaroteeni, erilaiset karotenoidit ja lykopeeni; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettu E-vitamiini; rypälekiviuute (Vitis vinifera); nokkosuute (Urtica dioica); mustikkauute (Vaccinium myrtillus); petäjänkuoriuute (Pinus sylvestris); luomu pyhä basilika (Ocimum tenuiflorum). Kasvikapseli (selluloosa).