Wild Nutrition

WILD NUTRITION FOOD-GROWN® SELENIUM PLUS 30 KAPS.

Special Price 15,30 €

norm. 17,00 €

Vain 5 jäljellä

Varastossa

Elintärkeä seleeni!

Kuvaus

Wild Nutrition Food-Grown® Selenium Plus on asiantuntijuudella kehitetty seleenilisä. Tämä tärkeä mineraali optimoi glutationiperoksidasi-entsyymin tasoja tukemaan immuunijärjestelmää.

Seleeniä tarvitaan myös kilpirauhashormonien muuntumiseen ja se on elintärkeä miesten normaalissa sperman tuotannossa.

Tuotteeseen on lisätty E-vitamiinia ehkäisemään liiallista hapetustressiä, joka voi vaurioittaa DNAta, aiheuttaa ennen aikaista vanhenemista sekä vaikeuttaa solujen kykyä vastaanottaa insuliiniinia.

Food-Grown® E-vitamiini sisältää luonnollisesti esiintyvää d-alfa-tokoferolia sekä luonnollista yhdistelmää ruoassa esiintyvistä tokoferoleista ja tokotrienoleista. Tutkimus osoittaa sen vaikuttavan kehossa yli yhdeksän kertaa paremmin kuin E-vitamiinin synteettiset muodot.

Food-Grown® Seleniumin on todettu imeytyvän ja vaikuttavan kehossa 22% paremmin kuin monet muut seleenin muodot. Tutkimus osoittaa nauttimamme ravinnon heikentyvän ravintoarvoltaan maaperän köyhtyessä.

Pääasialliset hyödyt

•Terveelle kilpirauhasen toiminnalle
•Terveelle sperman tuotannolle
•E-vitamiini suojaa hapetusstressiltä
•Terveille hiuksille ja kynsille

KÄYTTÖOHJE: 1 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.

Lisätietoa

Wild Nutrition
0 kg
1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*: Seleeni 200 μg 364% E-vitamiini 3 mg a-TE** 25% *VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
Seleeni mineraalivahvistetun hiivan tuottamana; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettua E-vitamiinia. Kasviskapseli (selluloosa).