Wild Honey

WILD NUTRITION FOOD-GROWN® KSM-66® ASHWAGANDHA PLUS 60 KAPS.

Special Price 17,92 €

norm. 22,40 €

Vain 4 jäljellä

Varastossa

Laadukas ravintolisä tukeea kehon fysiologista ja psykologista kestävyyttä ja vähentää stressiä.

Kuvaus

Laadukas KSM-66 tukee yhdessä magnesiumin kanssa kehon fysiologista ja psykologista kestävyyttä ja vähentää stressiä.

Stressitilanteessa elimistö erittää kortisolia eli stressihormonia, jonka alkuperäisenä tarkoituksena on suojella meitä antamalla energiaa stressaavan asian selättämiseen. Liiallinen stressi on kuitenkin haitallista ja tässä Wild Nutritionin KSM66 Ashwagandha tulee peliin.

KSM66 Aswagandhaa pidetään ginsengin ja macan tavoin adaptogeeninä, jonka uskotaan lisäävän fyysistä ja henkistä suorituskykyä sekä vahvistavan elimistöä ja tukee elimistön palautumista stressistä.

Vegaaninen ja gluteiiniton!

Pääasialliset hyödyt:

-Helpostusta kiireiseen elämään
-Vastustustuskykyä stressiin
-Tiukempaa keskittymiskykyä levottomille

Mitä KSM-66® tarkoittaa?

'KSM' merkitsee maantieteellisen alueen nimeä Intian Rajasthanissa, jossa ashwagandha luomuviljelytilat sijaitsevat. Siellä viljellään maailman laadukkainta ashwagandha-juurta. '66' merkitsee niiden yritysten määrä, jotka ovat osallistuneet tämän tuotteen kehittämiseen sen lopulliseen muotoonsa, 12-vuoden tutkimus- ja kehitystyön aikana.

Wild Nutritionin KSM 66 on markkinoiden parhaiten imeytyvä stressinlievittäjä!

KÄYTTÖOHJE: 2 kapselia päivässä. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ravintoa. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville, imettäville, lääkärin hoidossa oleville tai lääkkeitä syöville vain lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

Lisätietoa

Wild Honey
0 kg
2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV Magnesium 30mg 8 KSM-66® Ashwagandha-uute 500mg * Energiaa, rasvaa, proteiinia ja hiilihydraattia mitättömiä määriä. *VSV ei määritelty
KSM-66® Ashwagandha-uute (luomu), magnesium ravinnevahvistetusta Lactobacillus bulgaricuksesta. Kasviskapseli (selluloosa). Ei sisällä apuaineita, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, gluteenia, soijaa, hiivaa, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.