Wild Nutrition

WILD NUTRITION FOOD-GROWN® IRON PLUS- RAUTALISÄ 30KAPS

Special Price 11,43 €

norm. 12,70 €

Vain 4 jäljellä

Varastossa

Kuvaus

Food-Grown® Iron Plus soveltuu koko perheelle. Se sisältää Food-Grown® -rautaa sekä synergistisiä apuaineita, kuten C-vitamiinia, molybdeenia ja B2-vitamiinia energia-aineenvaihdunnan, kognitiivisten toimintojen sekä immuunijärjestelmän tueksi.

Food-Grown® Iron Plus tarjoaa rautaa hyvin imeytyvässä muodossa ja auttaa siten vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä normaaleja kognitiivisia toimintoja.

Tähän ainutlaatuiseen yhdistelmään on lisätty riboflavinia (B2-vitamiinia), joka edistää punaisten verisolujen pysymistä normaaleina ja raudan normaalia aineenvaihduntaa sekä C-vitamiinia, joka lisää raudan imeytymistä.

Pääasialliset hyödyt
•Luonnollista rautaa, joka ei aiheuta ummetusta
•C-vitamiinia, joka lisää raudan imeytymistä
•Rauta edistää energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä
•Sisältää myös molybdeenia

KÄYTTÖOHJE: 1 kapseli päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.

Lisätietoa

Wild Nutrition
0 kg
1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV): C-vitamiini 20 mg 25% B2-vitamiini 0,7 mg 50% Rauta 10 mg 71% Molybdeeni 25 μg 50% Bioflavonoidit 2 mg ** VSV ei määritelty
Sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini ja bioflavonoidit, ravinnevahvistetusta hiivasta B2-vitamiini (riboflaviini), rauta ja molybdeeni. Kasviskapseli (selluloosa). Ei sisällä apuaineita, vehnää, gluteenia, soijaa, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.