Wild Nutrition

WILD NUTRITION FOOD-GROWN® FOLIC ACID - FOOLIHAPPOLISÄ 30 KAPS. PE 10/21

Special Price 7,43 €

norm. 14,85 €

Vain 1 jäljellä

Varastossa

Foolihappo luonnollisessa folaattimuodossa!

Kuvaus

Wild Nutrition Food-Grown® Folic Acid sisältää 400µg foolihappoa luonnollisessa folaattimuodossa. Sitä tarvitaan hedelmöittymistä edeltävällä ajalla sekä raskauden aikana, sillä se osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Folaattia tarvitaan myös immuunijärjestelmän normaalin toiminnan ja veren normaalin muodostumisen edistämiseksi, normaalin homokysteiinin aineenvaihdunnan edistämiseksi sekä väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseksi.

Foolihapon metyloidut muodot ovat bioaktiivisempia MTHFR-geenivariaatioissa.

Folaatti on tärkeää myös normaalin homokysteiinin aineenvaihdunnan sekä normaalien psykologisten toimintojen edistämiseksi. Lisäksi folaatilla on merkitystä ikääntymiseen, sydänterveyteen sekä hedelmällisyyteen.

Pääasialliset hyödyt
•Luonnollisesti metyloitunut folaatti
•Hedelmöittymistä edeltävälle sekä raskausajalle
•Normaali homokysteiinin aineenvaihdunta

KÄYTTÖOHJE: 1 kapseli päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.

Lisätietoa

Wild Nutrition
0 kg
Vitamiinivahvistetusta hiivasta foolihappo (luonnollisessa folaattimuodossa). Kasviskapseli (selluloosa). Ei sisällä: apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.