GFM

Vitacomplex hunaja, luomu, 230 g

10,50 €

Ei varastossa

Monipuolinen kattaus mehiläistuotteita!

Kuvaus

VItacomplex on täysin luomutuotetuista ravinteista koottu immuniteetti- ja energiaboosteri. Royal jelly, siitepöly ja propolis, kaikki herkut sekoitettuna laadukkaaseen luomuhunajaan. Erinomainen esim. suklaan makeuttamiseen tai kaakaopapujen dippaamiseen.

Royal Jelly on erittäin proteiinirikas, se sisältää yli kahtakymmentä aminohappoa, B1-, B2-, B3-, B5- ja B6-, C-vitamiinejä, biotiinia, foolihappoa, inositolia ja terveyttä tukevia entsyymejä. Royal Jelly on kerätty erittäin varovasti, jotta sen ravintoaineet säilyvät mahdollisimman hyvin. Se on erittäin voimakas antioksidantti, sen aminohapporikkauden vuoksi. Royal Jellyä syntyy mehiläispesässä kuningattaren ravinnosta, jota ei voi synteettisesti valmistaa. Toukat saavat syödä Royal Jellyä vain kolme ensimmäistä päivää, kun kuningatar syö sitä koko elämänsä.

Siitepöly sisältää erittäin paljon erilaisia yhdisteitä, kuten antioksidantteja. Se sisältää jopa 35% täydellistä proteiinia, 22 aminohappoa, runsaasti B-vitamiineja, 27 kivennäis- ja hivenainetta sekä useita entsyymejä. Monet urheilijat käyttävät siitepölyä lisätäkseen kestävyyttä.

Propolis sisältää runsaasti antioksidantteja, se on erinomainen yhdiste, joka sisältää kaikkia muita vitamiineja paitsi K-vitamiinia. Propolis on hyvä bioflavonoidien, kalsiumin, magnesiumin, raudan, sinkin ja erilaisten kivennäisaineiden lähde.

Lisätietoa

GFM
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka
230 g
Englanti
Hunaja, propolis, royal jelly, siitepöly