Foodin

Viikuna, Luomu, Raaka, 500 g

7,95 €

Varastossa

Mehevän pullea ja herkullinen viikuna

Kuvaus

Viikunamme ovat täyteläisen makea herkku, joka on myös oiva vaihtoehto perinteisille makeisille. Luonnollisen makeutensa lisäksi niissä on runsaasti ruoansulatusta tukevia kuituja ja kaliumia sekä ne on hyvä lähde kudoksille tärkeälle kalsiumille.

Viikunat ovat erinomainen luonnollinen makeuttaja ja ne sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, pirtelöihin, naposteluun sellaisenaan, puurojen ja myslien sekaan tai raakasuklaan joukkoon. Suosittelemme liottamaan niitä ennen käyttöä, jolloin niiden ravinteet ovat helpommin imeytyvässä muodossa ja niiden mausta tulee entistä maukkaampi.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka
500g
Turkki
Energiaa/Energi: 260 kcal Rasvaa/Fett: 0,9 g - joista tyydyttyneitä/varav mättat fett: 0,1 g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 54,1 g - joista sokereita/varav sockerarter: 47,9 g Proteiinia/Protein: 5 g Suola/Salt: 0,025 g Magnesiumia: 68 mg Rautaa: 2 mg Kuitu: 7g Kalium: 680mg Kalsium: 162mg
Viikuna/Fikon

Liittyvät tuotteet