Go! Kombucha

Vihreä Sencha-tee, 750 ml

8,95 €

Ei varastossa

Kuvaus

Vihreä Sencha-tee on probioottinen, entsyymirikas juoma, joka sisältää paljon antioksidantteja, polyfenoleja ja elimistölle tärkeitä bakteereja sekä B-vitamiinia. Kombucha-juoma on vihreää Sencha-teetä, joka käytetään sokerilla ja lähdevedellä, jonka jälkeen juoma suodatetaan ja juomaan lisätään kombucha-viljelmä. Tästä syntyy juomaan miljoonia hyviä bakteereja. Kombucha sisältää samoja lactobacillus-bakteereja kuin hapanmaitotuotteet.

Teetä ei ole pastöroitu tai lämpökäsitelty. Se on luonnollisesti kupliva, ja se sisältää puolet vähemmän sokeria kuin hedelmämehussa, vain 20 kaloria per 100 ml. Kombucha on myös alkoholiton (alkoholia alle 0,5 %), ja siinä on vihreän teen terveysvaikutukset.

Kombuchaa on käytetty jo tuhansia vuosia: Kiinassa käytettiin kombuchaa jo ennen ajanlaskun alkua, he kutsuivat sitä “elämän eliksiiriksi”. Alansa johtavat kosmetiikkayritykset, kuten Estée Lauder ja Chanel käyttävät antioksidanttipitoista kombuchaa ikääntymistä vastaan taistelevien tuotteiden valmistuksessa.

Juo kombuchaa sellaisenaan tai käytä sitä drinkki- tai boolipohjana.

Lisätietoa

Go! Kombucha
Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Vähähiilihydraattinen
750 ml
Englanti
Energiaa: 69.6 kJ/17.4 kcal Proteiinia: 0 g Hiilihydraatteja: 4.3 g -josta sokereita: 4.3 g Rasvaa: 0 g <0.5% alkoholia
Lähdevesi, vihreä tee*, sokeri*, kombucha-viljelty bakteeri *luomu