Yleiset ehdot

Toimitusehdot
Toimitamme tuotteet normaalisti 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen rekisteröitymisestä ja mikäli jokin tuote ei ole saatavilla, toimitetaan se jälkitoimituksena. Parhaimmassa tapauksessa tilaus on kuitenkin seuraavana päivänä ovellanne. Alennuskampanjoiden aikana toimitusaika on 2-5 vrk. Tilaukset toimitetaan lähimpään postiin, Siwaan, Matkahuoltoon tai asiamiestoimipaikkaan. Mikäli toimitus tapahtuu kirjeitse, tulee se kotiin asti. Toimitus voidaan tehdä myös suoraan kotiin, toimitustavan voi valita tilausvaiheessa. Tilaukset on myös mahdollista tilata kaverille, toimitusosoitteen voi valita tilausta tehtäessä.
Mikäli tilausta ei noudeta valitusta toimituspaikasta säilytysajan sisällä, palautuu lähetys takaisin lähettäjälle. Noutamatta jättäminen tulkitaan peruutukseksi. Tällöin lähetys sekä käsittelykulut laskutettaan täysimääräisenä ja loppu maksusuoritus palautetaan maksajalle.
Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin ja perua tilauksen, mikäli näemme siihen syyn.
Toimitus

1) Yli 57€:n ostokset ilmaiseksi lähipostiin, Postin pakettiautomaattiin tai Matkahuollon lähellä -pakettien noutopisteeseen. Perillä lähimmässä postissa klo 16.00 jälkeen. Postin toimitusaikakyselyssä määritellyillä alueilla ja yhteysväleillä. Nouto seurantakoodilla.

2) Yli 107€:n ostokset ilmaiseksi kotiin klo 14 mennessä. Mikäli ensimmäinen jakoyritys epäonnistuu, viedään paketti lähimpään postiin, josta sen voi noutaa saapumisilmoitusta tai id-numeroa vastaan.

Muutoin toimituskulut ovat:
  • 3,90€ / Itellan 16 palvelulle
  • 6,70€ / Itellan 14 palvelulle
  • 3,90€ / Matkahuollon lähelläpaketti
  • 11,90€ / Matkahuollon jakopaketti

 

Tietosuoja

Asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Maksutavan mukaan välittävä operaattori saa tarvittavat tiedot maksua varten, lisätietoa tästä saat operaattorin tietosuojaehdoista.
Palautus

Lähetyksen sisältö tulee tarkistaa välittömästi toimituksen saavuttua. Mikäli paketin sisältö ei vastaa tilausta tai tuotteita on rikkoutunut kuljetuksessa on asiasta ilmoitettava viipymättä.

Mahdollisuuksien mukaan rikkoutuneet tuotteet tulee valokuvata ja lähettää kuvat osoitteeseen asiakaspalvelu(at)fitnessfirst.fi . Säilytä tuote siihen asti, kunnes asiakaspalvelu antaa toimintaohjeen.

Asiakaspalautuksista on sovittava aina etukäteen. Kaikilla myyntikelpoisilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus.

Tilaus
Tilausta voi muuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, vaikka olette saaneet tilausvahvistuksen. Tilauksen voi myös tehdä sähköpostilla, osoitteeseen asiakaspalvelu@fitnessfirst.fi 
Maksutavat
Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.  Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Rawmance Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.
Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj :n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.  Paytrail Oyj on myös maksun saaja.
Paytrail Oyj , y-tunnus: 2122839-7
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 020 718 1830
 
Collector lasku ja osamaksu
 
Collector tarjoaa laskutusvaihtoehdon, johon tulee Collectorin laskutusmaksu 3€ sekä laskutuslisä 2€, jolloin laskutuskustannukset ovat yhteensä 5€. Laskutuslisä tulee Collectorin lähettämään laskuun.
 
Klarna
 
Klarnan lasku tulee sähköpostiin tai omille sivuille tilauksen tietoihin. 
Alennukset ja kampanjat
Kampanjat ovat tietyn ajan voimassa, eikä alennuksia tai tarjouksia voi hyödyntää aikaisemmin tehtyihin tilauksiin. Kampanjan tarjoukset ja alennukset ovat voimassa vain kampanja-aikaan tehtyihin tilauksiin. Alennuksia ei voi yhdistää toisiin alennuksiin.