Foodin - Toco - Riisinlesejauhe, 150g

Special Price 7,16 €

norm. 7,95 €

Varastossa

Idätettyä tocoa, E-vitamiinipommi!

Kuvaus

Toco eli riisinlesejauhe valmistetaan fermentoimalla kokojyväriisin kuoren ja jyvän välissä oleva lese, joka sisältää lähes kaikki riisin sisältämät ravinteet. Toco on lyhenne sanasta tocotrienols, joka on E-vitamiinin neljä vahvinta muotoa joita riisinlesejauhe erityisesti sisältää ja minkä vuoksi se onkin niin suosittu. Kaikenkaikkiaan riisinlesejauheemme sisältääkin 28 erityyppistä tokotrienolia.

Tocon sisältämät 28 erityyppistä tokotrienolia eli tehokkaimpia E-vitamiineja tekevät erityisen hyvää iholle ja limakalvoille.

Toco tuo suussasulavan ja pehmeän kermaisen, herkullisen lisän smoothieisiin ja raakaleivonnaisiin, sopien erittäin hyvin esimerkiksi raakasuklaan valmistukseen tai marjojen kera nautittavaksi. Lisää tocoa 1-2 rkl valitsemasi ruoan tai herkun joukkoon ja nauti täyteläisen herkullisesta lopputuloksesta!

Gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

150g
USA
Ravintoarvot per 100g: Energiaa 492 kcal Proteiinia 8g Rasvaa 27g - Jost tyydyttynyttä 5g Hiilihydraatteja 40g Kuituja 15g B3-vitamiinia (Niasiini) 76,5mg E-vitamiinia 34mg - Josta tokoferoleja 15mg ja tokotrienoleja 19mg Fosforia 763mg Beeta-karoteenia 90iu Luteiinia 15mcg Zeaxantiinia 11mcg Kasvisteroleja 280mg Koliini 50mg Inositoli 50mg
Riisinlesejauhe.

Liittyvät tuotteet