Foodin

Kurpitsansiementahna, luomu, raaka, 250 g

6,45 €

Ei varastossa

Samettisen pehmeä, Suomessa valmistettu kurpitsansiementahna!

Kuvaus

Kurpitsansiementahna on luomutuotettu, Jyväskylässä itse valmistettu ravinteikas levite. Se on valmistettu maailman arvostetuimmista, Styrian -lajikkeen kurpitsansiemenistä, jotka viljellään Itävallassa. Ne erottuvat muista kurpitsansiemenistä niiden voimakkaan värin, ravinteiden sekä maun puolesta.

Foodinin luomutuotetut Styrian-lajikkeen kurpitsansiemenet ovat erityisen suuria ja maukkaan aromikkaita. Ne viljellään Ilz:ssä, joka on kylä Itävallan koilisosassa. Foodinin kurpitsansiemenet ovat viljelty maantieteellisesti suojellulla alueella, josta saadaan maailman kuulut kurpitsansiemenet. Kumppanillamme on oma vesivoimalaitos, josta he saavat kaiken sähkön kurpitsansiementen käsittelyyn ja jalostamiseen. He tuottavat sähköä myös muille kylän talouksille, näin olleen kurpitsansiementemme hiilijalanjälki on lähes 0%.

Kurpitsansiemenissä on runsaasti hyviä rasvahappoja, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja E-vitamiinia sekä kohtuullisesti kaliumia, fosforia, kuparia ja seleeniä sekä kuitua.

Kurpitsansiementahna sopii levitteeksi tai dipiksi, voit myös nauttia sellaisenaan lusikoiden suoraan suuhun.

Säilyy huoneenlämmössä avattuna 3 kk.

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
0.25 kg
Itävalta/Österrike
Energiaa/Energi: 2263,5 kJ / 541 kcal Rasvaa/Fett: 45.9 g - josta tyydyttyneitä/varav mättat fett: 8,5 g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 13.9 g - josta sokereita/varav sockerarter: 1,4 g Kuituja/Kostfiber: 2.5 g Proteiinia/Protein: 24.5 g Suola/Salt 45,9 mg K-vitamiini: 51.40 ug Rauta: 15 mg Kalium: 807mg Magnesium: 535mg Sinkki: 7.5mg
Kurpitsansiemen/Pumpafrö

Liittyvät tuotteet