Foodin

Hampunsiementahna, luomu, raaka, 250 g

Special Price 8,88 €

norm. 10,45 €

Varastossa

Samettisen pehmeä, Suomessa valmistettu hampunsiementahna!

Kuvaus

Laadukkaasta Finola-lajikkeen hampunsiemenestä Jyväskylässä itse valmistamamme ravinteikas levite. Kuoritut hampunsiemenet on jauhettu hellävaraisesti (alle 42 °C) kivimyllyssä samettisen pehmeäksi, kermaiseksi tahnaksi.

Hampunsiemenet ovat erittäin ravinteikkaita: niissä on mm. proteiinia, rautaa ja magnesiumia. Hampunsiemenemme ovat luomutuotettuja ja raakoja, joten niiden ravinnepitoisuudet ovat mahdollisimman korkeat. Niiden 20 aminohapon koostumus on helposti sulavassa muodossa. Hampunsiementen rasvahappokoostumus vastaa terveen ihmiskudoksen linoli (omega-6) -hapon ja linoleeni (omega-3) -hapon pitoisuuksia. EU:n hyväksymät ravinnoksi tarkoitetut tai kuituhamppulajikkeet eivät sisällä huumaavia ainesosia.

Hampunsiementahna on erinomainen dipiksi, se on hieman paksumpi kuin esim. mantelitahna ja sopii myös pähkinäallergikoille. Hampunsiementen maku on herkullisen pähkinäinen ja melko voimakas.

Säilyy huoneenlämmössä avattuna 3 kk.

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
0.25 kg
Liettua/Litauen
Energiaa/Energi: 605 kcal / 2534 kJ Rasvaa/Fett: 49g - tyydyttyneitä/varav mättat fett: 3,5g - Monityydyttymättömät/varav fleraomättat fett: 39,9g - Yksittäistyydyttymättömät/varav mono omättat fett: 4,5g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 8g - Josta sokereita 0g Kuituja/Kostfiber: 8g Proteiinia/Protein: 33g Suola/Salt: 40,2mg Kalsium 220mg Rauta 22mg Kalium 1250mg Magnesium 730mg Fosfori 1560mg Sinkki 12mg
Luomutuotettu raaka hampunsiemen/Ekologisk hampafrö

Liittyvät tuotteet