FitnessFirst

Kikherne, Luomu, Raaka, 500g

Special Price 0,93 €

norm. 4,65 €

Varastossa

Herkulliset ja erittäin ravinteikkaat kikherneet monipuoliseen ruoanlaittoon sekä leivontaan.

Kuvaus

Kikherne on kasviherneenä tunnettu proteiinirikas ja kuitupitoinen hernekasveihin kuuluva palkokasvi, joka on oleellinen osa monia tunnettuja kasvisruokalajeja kuten hummusta ja falafel-pyöryköitä. Proteiinin ja kuidun lisäksi kikherneet sisältävät runsaasti kaliumia ja magnesiumia sekä on hyvä kalsiumin lähde.

Etnisten perinneruokien lisäksi kikherneet soveltuvat hyvin myös muuhun ruoanlaittoon, kuten keittoihin, salaatteihin, pihveihin ja pyöryköihin sekä pataruokiin. Soseutettuna kikherneet sopivat hyvin myös osaksi leivontaa! Mungpapujen tavoin kikherneet soveltuvat hyvin myös idättämiseen.

Kikherneet liotessaan turpoavat maukkaan pulleiksi. Suosittelemmekin liottamaan niitä ennen käyttöä mielellään yön yli ja sen jälkeen keittämään niitä miedolla lämmöllä parin tunnin ajan, jolloin niiden lektiinipitoisuus laskee.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä-, tai säilöntäaineita.

PE 9/19

Lisätietoa

FitnessFirst
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka
500g
Turkki
Energia/Energi: 1 436 kJ / 343 kcal Rasva/Fett: 5,4 g -josta tyydyttyneet/varav mättat fett:0g Hiilihydraatit/Kolhydrates: 46,4g -joista sokereita/varav sockerarter:2,6g Proteiini/Protein: 20 g Suola/Salt/: <0.1g Kalium, Kalium: 1000mg Kalsium, Kalcium: 160 mg Magnesium, Magnesium: 130mg
Luomutuotettu kikherne/Organisk kikärter

Liittyvät tuotteet