Moringa Leaf -jauhe, Luomu, 200g

13,49 €

Varastossa

Moringa "hevosen retiisi" jauhe.

Kuvaus

Moringa leaf, eli hevosen retiisin lehti on päiväntasaajalla laajalti käytetty vastustuskykyä tukevana kasvina teessä ja keitoissa.Sitä on käytetty Intiassa ayurvedisessa lääketieteessä perinteisenä hoitona lähes kaikkiin sairauksiin.

Moringa sisältää yli 90 eri ravintoainetta ja 46 antioksidanttia. Moringa on yksi luonnon ravinteikkaimpia kasveja ja sitä onkin käytetty kansanlääkkeenä yli 300 eri vaivaan ja sairauteen. Sitä onkin kutsuttu ihmeiden puuksi, sillä puun jokainen osa on käyttökelpoinen ravinnoksi ja niillä on erilaisia lääkinnällisiä vaikutuksia. Suurimmat vaikutukset on todettu olevan kuitenkin lehdillä, joita voi hauduttaa teeksi tai syödä sellaisenaan tai jauhettuna pirtelössä.

Moringa on hyvin suosittu Amerikassa urheilijoiden keskuudessa sen vaikutuksista fyysisen ja psyykkisen rasituksen aiheuttamien vaurioiden korjaamiseksi, jolloin palautuminen ja kehitys nopeutuu. Moringaa on käytetty myös silmien ja mielen terävöittämiseen ja se sopiikin kaiken ikäisille.

Moringan uskotaan:
- Parantavan kehon luontaista vastustuskykyä
- Parantavan solujen uudistumista -> selkeämpi ajatus, parempi näkö
- Tukee metaboliaa ja mahdollistaa paremman ravinteiden imeytymisen
- Laskevan huonoa kolesterolia
- Vahvistavan ja kohentavan ihoa
- Tukevan maksan ja munuaisten toimintaa
- Lisäävän energisyyttä
- Parantavan ruuansulatusta ja imeytymistä
- Tukevan verenkiertoa

Moringa on täysin puhdas, se on kerätty luonnonvaraisena Intiasta alueilta, joissa ei sijaitse saastuttavia tehtaita tai harjoiteta teollista viljelyä.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Raaka
0 kg
Intia
Energia/Energi:858 kJ/205 kcal Rasva/Fett:2,3 g -josta tyydyttyneet/varav mättat fett:0 g Hiilihydraatit/Kolhydrater:19 g -joista sokereita/varav sockerarterr:0 g Proteiini/Protein:27 g Suola/Saltl:<0,1 g C-vitamiini/Vitamin C: 51,7mg / 65%** Magnesium/Magneesium: 147mg / 40%** Kalsium/Kalcium/Calcium/Kaltsium: 185mg / 23%**
Moringa Leaf -jauhe/pulver