FitnessFirst

Acerola-jauhe, luomu, 250 g

39,90 €

Varastossa

Luonnon oma C-vitamiinipommi!

Kuvaus

Acerola-jauhe on yksi parhaista luonnollisen C-vitamiinin lähteistä ja se on viljelty biodynaamisia viljelymenetelmiä hyödyntäen Brasilian sademetsissä. Acerola on kirsikkaa muistuttava trooppinen hedelmä, joka kasvaa Keski- ja Etelä-Amerikassa. Jotta tämä mainio C-vitamiininlähde tulee toimeen, vaatii se jopa yli 26 asteen vuosittaista keskilämpötilaa kasvaakseen hyvin. Se on melko happaman makuinen sen suuren C-vitamiinipitoisuutensa vuoksi.

Ihmiskeho ei pysty tuottamaan itse C-vitamiinia, joten meidän on saatava sitä joka päivä ravinnon kautta. C-vitamiini on meille hyvin tärkeä, sillä se tehostaa raudan ja kalsiumin imeytymistä, se lisää myös kollageenin tuotantoa ja näin ollen on hyväksi iholle ja hiuksille.

Suomessa C-vitamiinin päivittäinen tarve on 75 mg, mikä tulee jo 500 mg acerola-jauhetta eli vajaasta puolikkaasta teelusikallisesta.
Acerola on paitsi erinomainen C-vitamiinin lähde, myös täynnä muita bioaktiivisia kasviyhdisteitä ja ravinteita, kuten B-vitamiineja, karoteenia ja flavonoideja.

Luomu, gluteeniton, GMO-vapaa.

Lisätietoa

FitnessFirst
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Vähähiilihydraattinen
250 g
Brasilia
Acerola-jauhe*, maltodekstriini* *luomutuotettu