Foodin

Tattari, EU, luomu, raaka, 500 g

2,99 €

Varastossa

Erittäin laadukasta tattaria

Kuvaus

Tattari on tatarkasveihin kuuluva yksivuotinen kasvi, jonka tummaruskeita kolmikulmaisia siemeniä on käytetty perinteisesti osana ruokavaliota. Tattari on helposti sulava ja luontaisesti gluteeniton, minkä vuoksi se sopii hyvin myös keliaakikoille.

Tattari sopii pähkinäisen ominaismakunsa vuoksi käytettäväksi niin suolaisessa kuin makeassakin ruoanlaitossa ja leivonnassa. Voit liottaa ja idättää tattaria, käyttää sitä salaateissa ja siemensekoituksissa sekä käyttää sitä osana leivonnassa. Voit valmistaa siitä myös puuroa joko kattilassa keittämällä tai uunissa hauduttamalla.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Sokeriton
500g
Unkari/Ungern
Energiaa/Energi: 1205kJ / 288 kcal Rasvaa/Fett: 1,7 g - joista tyydyttyneitä/varav mättat fett: 0,7 g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 60,4 g - joista sokereita/varav sockerarter: 0 g Proteiinia/Protein: 6.7 g Ravintokuitua/Kostfiber: 6 g Suola/Suola: 1 mg L-lyseeni 1142mg Kalium 460mg Magnesium 178mg Rauta 3.8mg
Luomutuotettu tattari/Bovete

Liittyvät tuotteet