Foodin

Tapiokatärkkelys, luomu, 650 g

4,95 €

Varastossa

Luomutuotettu tapiokatärkkelys ruokien saostamiseen ja leivontaan.

Kuvaus

Tapiokatärkkelys on luonnollisesti gluteenitonta maniokki- eli cassavakasvin juuresta valmistettua tärkkelystä, jota käytetään monissa maissa oleellisena osana ruokavaliota. Tapiokatärkkelys on kaikista tärkkelyksistä vähiten prosessoitu, ja sen valmistustapa vaihtelee alueittain. Ympäri maailmaa tapiokaa käytetään esimerkiksi leivonnaisissa, keitoissa, vegaanisen juuston valmistuksessa sekä hammastahnassa. Tapiokatärkkelys tai tapiokajauho tuo rapeaa rakennetta sekä sitkoa gluteenittomiin leivonnaisiin.

Tapiokatärkkelys soveltuu monenlaiseen leivontaan, sillä voi korvata kananmunan ja suurustaa kiisseleitä tai keittoja, sillä se antaa mehevyyttä ja rakennetta.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
650g
Thaimaa/Thailand
Energiaa/Energi: 1498 kJ / 358 Kcal Rasvaa/Fett: 0.02 g - josta tyydyttynyttä/varav mättat fett: 0.01 g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 87.79 g - josta sokereita/varav sockerarter:: 3.35 g Kuituja/Kostfiber: 0.9 g Proteiinia/Protein: 0.19 g Suola/Salt: 0,2 g
Tapiokatärkkelys/Tapiokatärkelse

Liittyvät tuotteet