Foodin

Taateli (Medjool), 5kg, Luomu, Raaka

102,00 €

Varastossa

Pehmeitä, tuoreita taateleita!

Kuvaus

Medjool-taateli on herkullisen mehevä ja pehmeä tuore taateli, minkä lisäksi se on erittäin ravinnepitoinen: taateli sisältää paljon kuituja, ja enemmän kaliumia kuin banaani. Taatelissa on myös runsaasti fruktoosia, kalsiumia, rautaa, fosforia, A-vitamiinia, D-vitamiinia, B1- ja B2-vitamiinia.

Taatelit sopivat hyvin esimerkiksi smoothieen tuomaan makeutta ja rakennetta. Ne ovat raakakakkujen yksi pääraaka-aineista ja raakaravinnon ruokien yksi suosituimmista makeuttajista. Taateleiden liottaminen ennen käyttöä on suositeltavaa, jolloin niiden ravinteet ovat helpommin imeytyvässä muodossa ja niistä tulee entistäkin maukkaampia. Myös liotusveden voi luomutuotettujen kuivahedelmien kohdalla käyttää esimerkiksi smoothien makeutukseen. Taateleista valmistat hyvän palautusjuoman urheilun jälkeen: blendaa pari taatelia veden kanssa saadaksesi “datoraden”, luonnollista energiaa solujen palautumiseen! Yksinkertainen herkku on pistää pähkinä taatelin sisään ja nautiskella makea unelma sellaisenaan.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka
0 kg
Israel
Energia/Energi: 1160 kJ/ 277 kcal Rasvaa/Fett: 0.2 g - josta tyydyttyneitä/varav mättat fett: 0 g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 75 g - josta sokereita/varav sockerarter: 66.5 g Kuitua/Kostfiber: 7 g Proteiinia/Protein: 1.8 g Suola/Salt: 0 g
Luomu, Raaka, Medjool -taateli/Medjool dadlar