Foodin

Taateli, kivetön, luomu, 5 kg

45,00 €

Varastossa

Herkullisia, kivettömiä taateleita

Kuvaus

Luomutuotettuja, maukkaita taateleita! Käsitelty alle 40 asteessa.

Taateli on ravinnepitoinen ja sopii hyvin esimerkiksi smoothieen tuomaan makeutta ja rakennetta. Taateleiden liottaminen ennen käyttöä on suositeltavaa, jolloin niiden ravinteet ovat helpommin imeytyvässä muodossa ja niistä tulee entistäkin maukkaampia. Myös liotusveden voi luomutuotettujen kuivahedelmien kohdalla käyttää esimerkiksi smoothien makeutukseen! Kokeile myös pilkkoa taateleita vaikkapa raakasuklaan joukkoon tai käyttää raakakakuissa tai muussa leivonnassa!

Taateli sisältää paljon kuituja ja enemmän kaliumia kuin banaani. Ne sisältävät myös runsaasti fruktoosia, kalsiumia, rautaa, fosforia, A-vitamiinia, D-Vitamiinia, B1- ja B2-vitamiinia.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka
0 kg
Algeria
Energiaa/Energi: 811 kJ/194 kcal Rasvaa/Fett: 3 g - joista tyydyttyneitä/varav mättat fett: <0.1g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 81 g - joista sokereita/varav sockerarter: 38.2 g Proteiinia/Protein: 6 g Kuitua/Kostfiber: 7 g Suola/Salt: 0 g Kaliumia: 687 mg Magnesiumia: 41.8 mg Kalsiumia: 51.3 mg Rautaa: 1.5 mg Sinkkiä: 2.0 mg Seleeniä: 0.3 µg A-vitamiinia: 68.7 µg E-vitamiinia: 2.6 mg K-vitamiinia: 22 µg
Luomutuotettu Deglet nour kivetön taateli/Kärnfria dadlar