Foodin

Supervege, kasviproteiinisekoitus, maustamaton 600g

19,95 €

Varastossa

Ainutlaatuinen kolmen luomulaatuisen kasviproteiinin probiooteilla rikastettu proteiinisekoitus!

Kuvaus

Foodinin Supervege on ainutlaatuinen kolmen luomulaatuisen kasviproteiinin sekoitus, joka sisältää laadukkaita riisi- ja herneproteiinia sekä erityisen proteiinipitoista 70% hamppuproteiinia. Supervegessä on tasapainoinen ja monipuolinen aminohappoprofiili, jonka lisäksi sekoituksessa on aminohappojen imeytymistä tehostava bacillus coagulans-probiootti.

Yksi annos Supervegeä sisältää kolme miljardia ruoansulatusta ja ravinteiden imeytymistä edistävää probioottia. Probiootti yhdessä puhtaiden kasviproteiinien kanssa muodostavat ainutlaatuisen vatsaystävällisen proteiinilisän. Supervege sopii erinomaisesti osaksi aktiivista arkea ja kasviperäistä ruokavaliota sisältäen kaikkia välttämättömiä aminohappoja.

Sekoita 0,5-1 dl supervegeä ja 3 dl vettä tai muuta haluamaasi nestettä. Supervege sopii myös smoothieihin, palautusjuomiin ja ruoanlaittoon lisäämään esimerkiksi leivonnaisten proteiinipitoisuutta.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton
600g
Kanada, Kiina, Liettua, Belgia/Kanada, Kina, Litauen, Belgien
Energiaa/Energi: 1547 kJ / 370 kcal Rasvaa/Fett: 3,6 g - josta tyydyttyneet/varav mättat fett: 0,18 g Hiilihydraatit/Kolhydrates: 5 g - josta sokereita/varav sockerarter: 0 g Kuitu/Kostfiber: 0,5 g Proteiinit/Protein: 79,5 g Suola/Salt: 0,49 g
Herneproteiini, riisiproteiini, hamppuproteiini, Bacillus coagulans,ksantaanikumi/Ärtprotein,risprotein,hampaprotein,bacillus coagulans,xantan