Bioteekki

SUPER Sinkki, 100 tabl

10,95 €

Ei varastossa

Hyvin imeytyvä sinkkivalmiste!

Kuvaus

VAHVA JA HYVIN IMEYTYVÄ SINKKI + KUPARI

Hormonitasapainolle sekä naisille että miehille, vastustus- ja oppimiskyvylle sekä ihon, hiusten, kynsien, luuston ja näön hyvinvointiin. Antioksidantti. Super Sinkki -valmiste on vahva ja hyvin imeytyvä sinkkivalmiste. Yhdessä tabletissa on sinkkiä 25 mg ja kuparia 300 μg. Koska sinkki ja kupari kilpailevat samoista imeytymispaikoista elimistössä, on tärkeää, että etenkin pitkäaikaisessa käytössä valmisteessa on niitä molempia. Näin varmistetaan, ettei sinkin ja kuparin tasapaino elimistössä häiriinny.

Suositeltu käyttöannos: Yksi tabletti päivässä veden kera, mieluiten aterian yhteydessä.

Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tetrasykliinien ja sinkin nauttimisen välillä tulee olla 2-3 tuntia. Sinkkilisän käytön ei tiedetä aiheuttavan haitallisia sikiövaikutuksia. Liiallista sinkkilisän käyttöä on kuitenkin parasta välttää raskauden aikana. Valmiste on tarkoitettu aikuisille, käyttö lapsille terveydenhuollon ammattilaisen ohjeiden mukaisesti.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Lisätietoa

Bioteekki
0 kg
Suomi
1 kapseli/kapsel: Sinkki/Zink: 25 mg (250 %*) Kuparia/Koppar: 300 µg (30 %*) * osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta./av rekommenderad daglig dos
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa ja maissitärkkelys), sinkkibisglysinaatti, sinkkipikolinaatti, kiillotusaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), kuparibisglysinaatti. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton. / Fyllmedel (mikrokristallin cellulosa och majsstärkelse), zinkbisglycinat, zinkpikolinat, polermedel (magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror), kopparbisglycinat. Innehåller inte ingredienser av animaliskt ursprung eller gluteninnehållande spannmålsingredienser. Laktosfri, mjölkfri, gelatinfri.