Bioteekki

SUPER Seleeni, 120 tabl

Special Price 7,96 €

norm. 9,95 €

Vain 1 jäljellä

Varastossa

Tehokas seleeni!

Kuvaus

IMMUUNIJÄRJESTELMÄN JA KILPIRAUHASEN HYVINVOINNILLE

Super Seleeni on vahva ja hyvin imeytyvä seleenivalmiste täydentämään seleenin saantia. Super Seleeni sisältää kolmea eri seleenimuotoa: seleenimetioniinia, seleenihiivaa ja natriumseleniittiä. Monipuolinen kolmen seleenimuodon yhdistelmä helposti nieltävässä tabletissa takaa erinomaisen biologisen hyväksikäytettävyyden.
Seleeni on tärkeä hivenaine vastustuskyvylle ja kilpirauhasen toiminnalle. Se on myös tärkeä hiusten ja kynsien hyvinvoinnille ja siittiöiden muodostumiselle. Lisäksi seleeni on antioksidantti, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä.

Seleenin terveysväittämiä:
- Seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostusta
- Seleeni edistää hiusten pysymistä normaaleina
- Seleeni edistää kynsien pysymistä normaaleina
- Seleeni edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
- Seleeni edistää kilpirauhasen normaalia toimintaa
- Seleeni edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

Suositeltu päiväannos: Yksi tabletti päivässä.

Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Sopii vegaaneille.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Lisätietoa

Bioteekki
0 kg
Suomi
1 kapseli/kapsel: Seleeni/Selen:100 µg (200 %*) * osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta./av rekommenderad daglig dos
Täyteaine (mikrokristallinen selluloosa), Seleenihiivavalmiste, Seleenimetioniini, Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), Pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasviperäinen glyseroli), Natriumseleniitti / Fyllmedel (mikrokristallin cellulosa), Selenjästberedning, Selenmetionin, Antiklumpmedel (magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror, kiseldioxid), Ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, vegetabilisk glycerol), Natriumselenit