Puhdistamo

Super Omega-3, 60kaps

Special Price 16,96 €

norm. 19,95 €

Varastossa

Ainutlaatuinen Omega-3 -valmiste!

Kuvaus

Puhdistamo Super Omega-3 on ainutlaatuinen valmiste ja puhtain mahdollinen omega-3:n lähde. Omegat ovat fosfolipidi-muodossa eli niillä on ainutlaatuinen imeytyvyys. Fosfolipidi-muoto mahdollistaa ainutlaatuisen imeytyvyyden ansiosta myös omegan todellisten ja kokonaisvaltaisten hyötyjen saamisen. Hajuton, mauton sekä helposti nieltävä Super Omega-3 on pehmytkapseli, ilman kalamaista jälkimakua.

Omega-3 on terveydelle ja hyvinvoinnille tärkeä, sillä se tukee sydämen, maksan ja rasva-aineenvaihdunnan normaalia toimintaa. Super Omega-3 on 100 % krilliöljyä ja markkinoiden ekologisin sekä eettisin vaihtoehto.

Omega-3 rasvahappojen lisäksi kapselit sisältävät fosfolipidejä, koliinia ja astaksantiinia, mitkä tekevät siitä ainutlaatuisen ja erittäin monipuolisen. Puhdistamo Super Omega-3:lla on 100 % jäljitettävyys sekä ainutlaatuinen tuoreus ja säilyvyys.

Valmisteella onä kala- & äyriäistuotteiden sertifikaatti MSC:llä. Tämän lisäksi tuotteeseen käytetyt krillisaaliit ovat 100% jäljitettäviä.

Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja täyteaineeton.

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Pakkaus sisältää kosteudenimupussin (ei syötäväksi). Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller en fuktabsorberande påse (bör ej ätas).

Lisätietoa

Puhdistamo
0 kg
Omega-3 rasvahappoja yhteensä / Omega-3-fettsyror sammanlagt: 318,6 mg - josta EPA / varav EPA: 177 mg - DHA: 82,5 mg Fosfatidyylikoliini/Fosfatidylkolin: 566 mg Koliini/Kolin: 82 mg Astaksantiini/Astaxantin: 100 μg
Superba™ Boost krilliöljy. Kapseli: Kalagelatiini, glyseroli, vesi Ingredienser: Superba™ Boost krillolja. Kapsel: Fiskgelatin, glycerol, vatten