Bioteekki

SUPER Kurkumiini, 30 tabl

19,95 €

Varastossa

Vahva kurkumiini!

Kuvaus

VAHVA KURKUMIINI

Kurkumaa on vuosisatoja käytetty erilaisten olotilojen hallintaan. Se suojaa elimistöä antioksidanttina ja edistää immuunijärjestelmän toimintaa. Nykytutkimus on todentanut kurkuman tehon. Tavallisessa kurkumauutteessa vain noin 1 % käytetystä kurkumiinista, kurkuman aktiiviaineesta, siirtyy verenkiertoon ja solujen käyttöön. Super Kurkumiinin ainutlaatuinen TSE Forte -kurkumauute on vahva, hyvin imeytyvä ja luonnollinen kurkumiini. TSE forte -kurkumauute (Turmeric Super Extract forte) on kurkumiinin ja beetasyklodekstriinin yhdistelmä. Beetasyklodekstriini lisää kurkumiinin vaikuttavuutta monikertaisesti. Super Kurkumiinia voi käyttää aina tarvittaessa, se sopii myös pitkäaikaiskäyttöön esimerkiksi silloin, kun nivelten hyvinvointi mietityttää. Pieni paketti on helppo pitää mukana taskussa tai laukussa.

Suositeltu päiväannos: 1–2 tablettia tarvittaessa, niellään kokonaisena runsaan veden kera.

Ei sisällä gluteenipitoisen viljan aineosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton.

Varmuussyistä ei suositella raskaana oleville, imettäville tai pienille lapsille. Voi vaikuttaa verenohennuslääkkeiden tehoon. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Lisätietoa

Bioteekki
0 kg
1-2 tabl.: TSE-kurkumauute/TSE gurkmeja-extract: 33mg-66mg – joka vastaa kurkumiina/ vilket motsvarar gurkmeja: 4800 mg - 9600 mg
K urkumauute TSE (Turmeric Super Extract) Forte (sisältää kurkumiinia Curcuma longa -kasvista), beetasyklodekstriini, polysorbaatti 80 (stabilointiaine) / Gurkmeja Extract TSE (innehåller Curcuma från Curcuma Longa), beta-cyklodextrin, polysorbat 80 (stabilisator)