Bioteekki

SUPER Kromi, 120 tabl

Special Price 7,96 €

norm. 9,95 €

Vain 5 jäljellä

Varastossa

Vahva kromivalmiste!

Kuvaus

LAIHDUTTAJALLE JA KUNTOILIJALLE, VERENSOKERIN SÄÄTELYYN

Super Kromi on vahva kromivalmiste, joka sisältää hyvin imeytyvää kromipikolinaattia. Yhdessä tabletissa on 125 µg kromia. Kromia tarvitaan sokeriaineenvaihdunnan ja hermoston toimintaan sekä verensokerin säätelyyn. Kromi osallistuu myös rasvojen aineenvaihduntaan.

Suositeltu päiväannos: Yksi tabletti päivässä

Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton ja liivatteeton.

Kromin samanaikainen annostelu vähentää levotyroksiinin (= kilpirauhashormonin esiaste) imeytymistä. Kromi tulisi annostella vähintään 2 tuntia levotyroksiinin jälkeen. Tietoja kromivalmisteiden tehosta ja turvallisuudesta raskauden ja imeytyksen aikana ei ole, minkä vuoksi käyttöä tulisi välttää.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Lisätietoa

Bioteekki
0 kg
1 kaps: Kromi/Krom: 125 µg (313 %*) * osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta./av rekommenderad dalig dose
Täyteaine (mikrokristallinen selluloosa), Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), Pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasviperäinen glyseroli), Kromipikolinaatti / Fyllmedel (mikrokristallin cellulosa), Antikakningsmedel (magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror, kiseldioxid), Ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, vegetabilisk glycerol), Krompikolinat