Bioteekki

SUPER K2-vitamiini, 60 kaps

Special Price 25,56 €

norm. 31,95 €

Varastossa

Vahva K2-vitamiini!

Kuvaus

VAHVA K2-VITAMIINI LUUSTON HYVINVOINTIIN

Super K2-vitamiini on vahva ja hyvin imeytyvä K2-vitamiinivalmiste, joka sisältää luontaista menakinoni-7-vitamiinimuotoa. Valmisteessa K2-vitamiini on kylmäpuristetussa pellavansiemenöljyssä.
K-vitamiinia tarvitaan veren normaaliin hyytymiseen sekä luuston hyvinvointiin. K2-vitamiini edistää osteokalsiini-proteiinin toimintaa, joka osallistuu luukudoksen rakentamiseen ja osaltaan auttaa luustoa pysymään normaalina.

Suositeltu päiväannos: Yksi kapseli päivässä.

Laktoositon, maidoton, soijaton. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Varfariinia (Marevan ja rinnakkaislääkkeet) verenohennuslääkkeenä käyttävien ei pidä lisätä K-vitamiinin saantiaan itsenäisesti, vaan mahdollisesta lisäämisestä tulee sopia lääkärin kanssa.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Lisätietoa

Bioteekki
0 kg
Suomi
K2-vitamiinia/Vitamin K2: (mikrog), 100 (133 %*) * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta/av rekommenderad dalig dos
Kylmäpuristettu pellavansiemenöljy, liivate, K2-vitamiinivalmiste (luontainen menakinoni-7), vesi, kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseroli). / Kallpressad linolja, gelatin, vitamin K2-beredning (naturlig menakinon-7), vatten, fuktighetsbevarande medel (vegetabilisk glycerol).