Bioteekki

SUPER D-vitamiini 50 mikrog, 100 kaps

Special Price 10,36 €

norm. 12,95 €

Varastossa

Vahva & luonnollinen D-vitamiini!

Kuvaus

KALANMAKSAÖLJYSSÄ OLEVA VAHVA JA LUONNOLLINEN D-VITAMIINI LUUSTOLLE, LIHAKSILLE JA VASTUSTUSKYKYYN.

Super D-vitamiini -kapseleissa on D3-vitamiinia 50 mikrogrammaa kalanmaksaöljyssä. Kalanmaksaöljy on luontaisin kantaja D-vitamiinille, sillä öljy edistää rasvaliukoisen vitamiinin imeytymistä. Valmisteen D-vitamiinin imeytyminen on siis omaa luokkaansa. Vahva vaihtoehto!

D-vitamiini on monivaikutteinen vitamiini, ja se liitetään perinteisesti lujaan luustoon ja aurinkoon. D-vitamiini on tärkeä luustolle, sillä se edistää kalsiumin aineenvaihduntaa ja kalsiumin kiinnittymistä luustoon. D-vitamiini tukee myös vastustuskykyä ja lihasten toimintaa.

Lisäksi D-vitamiini tukee solujen uudistumista, sillä se osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Auringonvalon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia, mutta Suomen olosuhteissa näin tapahtuu vain kesäkuukausina. Tästä syystä jokaisen on tärkeää huolehtia riittävästä D-vitamiinin saannista. D-vitamiinilisää suositellaan ympärivuotisesti erityisesti lapsille ja nuorille, ikäihmisille ja raskaana oleville.

Suositeltu päiväannos: Yksi kapseli päivässä, niellään kokonaisena veden kera.

Laktoositon, maidoton, hiivaton, soijaton, ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

D-vitamiinin pitkäaikaisen saannin ei suositella ylittävän aikuisilla 100 μg, lapsilla 25 μg, ilman D-vitamiinitasojen seurantaa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Lisätietoa

Bioteekki
0 kg
1 kaps.: D3-vitamiini/Vitamin D3: 50 μg (1000 %*) * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta/av rekommenderaded daglig dos
Kalanmaksaöljy, liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), vesi, kolekalsiferoli./ Torskleverolja, gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), vatten, kolekalciferol.