Bioteekki

SUPER D-tipat

Special Price 9,07 €

norm. 11,34 €

Varastossa

Helppokäyttöinen D-vitamiini!

Kuvaus

D-VITAMIINIA TIPPA MUODOSSA.

Super D-tippa sisältää 10 mikrogrammaa (μg) D3-vitamiinia. Valmistetta on kätevä käyttää; sitä voi tiputella suoraan suuhun, lusikkaan tai ruokaan. Valmiste on riittoisa, yhdessä pullossa on 280 tippaa.
D-vitamiini on monivaikutteinen vitamiini, ja se liitetään perinteisesti lujaan luustoon ja aurinkoon. D-vitamiini onkin tärkeä luustolle, sillä se edistää kalsiumin aineenvaihduntaa ja kalsiumin kiinnittymistä luustoon. D-vitamiini tukee myös vastustuskykyä ja lihasten toimintaa.

Lisäksi D-vitamiini tukee solujen uudistumista, sillä se osallistuu solujen jakautumisprosessiin. D-vitamiinin tärkeys hyvinvoinnillemme saa jatkuvasti lisää painoarvoa, kun uusia tutkimuksia sen terveysvaikutuksista julkaistaan yhä enemmän. Auringonvalon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia, mutta Suomen olosuhteissa näin tapahtuu vain kesäkuukausina. Tästä syystä on jokaisen tärkeää huolehtia riittävästä D-vitamiinin saannista. D-vitamiinilisää suositellaan ympärivuotisesti erityisesti lapsille ja nuorille, ikäihmisille ja raskaana oleville.

Suositeltu vuorokausiannos: 1- 5 tippaa päivässä. Voidaan annostella suoraan suuhun, lusikkaan tai ruokaan.

Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Pakkauksessa noin 280 tippaa.

Lisätietoa

Bioteekki
0 kg
1 tippa: D-vitamiini/Vitamin D: 10 μg (400 KY)
Kasvirasvahapot (keskipitkiä rasvahappoja kookos- ja palmuöljystä), D3-vitamiinivalmiste (kolekalsiferoli,eristetty lampaanvillasta)/Vegetabiliska fettsyror (medelstora fettsyror från kokosnöt och palmolja), beredning av vitamin D3 (kolekalciferol, isolerad från fårull)