Bioteekki

SUPER C-vitamiini, 100 tabl

Special Price 14,36 €

norm. 17,95 €

Varastossa

Erittäin tehokas C-vitamiini!

Kuvaus

C-VITAMIINIA PARHAIMMILLAAN!

Super C-vitamiini sisältää patentoitua C-vitamiiniyhdistettä, jossa on mukana rasvaliukoisia osasia ja bioflavonoideja. Tämä monipuolinen koostumus parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä, nopeuttaen sen imeytymistä ja pidentäen sen pysymistä elimistössä.
C-vitamiini on tärkeä antioksidantti eli se suojaa kehon soluja hapettumiselta. Se on tarpeellinen myös immuunipuolustukselle sekä kollageenin muodostumiselle. C-vitamiini auttaa vähentämään uupumusta ja väsymystä, ja se edistää normaaleja psykologisia toimintoja. Lisäksi C-vitamiini auttaa raudan imeytymisessä. Esimerkiksi runsas liikunta voi lisätä C-vitamiinin tarvetta. Vesiliukoisena vitamiinina tarvitsemme C-vitamiinia päivittäin.

Suositeltu päiväannos: Yksi tabletti päivässä, niellään kokonaisena veden kera.

Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivateeton. Ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Lisätietoa

Bioteekki
0 kg
1 tabl.: C-vitamiinia/Vitamin C: (mg), 500 (625 %*) * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta/av rekommenderad daglit dos
C-vitamiinivalmiste PureWay-C® (L-askorbiinihappo, sitrusbioflavonoidit, kasvirasvahapot), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyli- ja silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi). / Vitamin C PureWay-C® (L-askorbinsyra, citrusbioflavonoider, vegetabiliska fettsyror), hjälpämnen (mikrokristallin cellulosa, hydroxipropylmetyl och tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), antikakningsmedel (magnesiumfettsyrasalter av vegetabiliska fettsyror).