Bioteekki

SUPER Biotiini, 90 tabl

Special Price 9,56 €

norm. 11,95 €

Varastossa

Vahva biotiini!

Kuvaus

IHON JA HIUSTEN HYVINVOINNILLE!

Super Biotiini -valmiste on varma valinta, kun haluat kauniit hiukset, vahvat kynnet ja hehkeän ihon! Super Biotiinissa on vahva annos biotiinia, tuotteessa on myös metioniinia. Biotiinia kutsutaan myös H-vitamiiniksi. H-kirjain tulee saksan ihoa tarkoittavasta sanasta Haut. Biotiini on vesiliukoinen vitamiini, joka on erityisen tärkeä hiusten ja ihon hyvinvoinnille. Se osallistuu myös energia-aineenvaihduntaan ja edistää hermoston normaalia toimintaa. Biotiinilla on myös merkittävä rooli limakalvojen hyvinvoinnille. Metioniini on rikkipitoinen aminohappo, joka osallistuu keratiinin muodostukseen.

Suositeltu päiväannos: Yksi tabletti päivässä.

Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Maidoton, laktoositon, liivatteeton.
Ei tiedossa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Lisätietoa

Bioteekki
0 kg
1 tabl.: Biotiinia/Biotin: (mikrog), 5500 (11000 %*) L-metioniinia/L-metionin: (mg), 50 * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta/av rekommenderad dalig dos
Täyteaineet (mikrokristallinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), L-metioniini, D-biotiini, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi). Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. / Fyllmedel (mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat), L-metionin, D-biotin, antiklumpmedel (magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror, kiseldioxid). Innehåller inte glutenhaltiga spannmålsingredienser.