Bioteekki

SUPER B12-vitamiini, 90 kaps

18,95 €

Varastossa

Tehokas B12-vitamiini!

Kuvaus

MUISTILLE JA HERMOSTOLLE

Super B12-vitamiini sisältää yhdessä tabletissa 1000 µg B-12-vitamiinia. B12-vitamiini on metyylikobalamiinimuodossa, joka on tehokas ja hyvin imeytyvä sekä elimiston helposti hyväksikäytettävä muoto. B12-vitamiini on tärkeä hermoston toiminnassa sekä punasolujen muodostuksessa. Sitä tarvitaan myös normaalin vastustuskyvyn ylläpitämisessä sekä energia-aineenvaihdunnassa ja solujen uusiutumisessa. B12-vitamiinin käyttöä ravintolisänä suositellaan erityisesti vanhuksille ja vain kasvisruokaa nauttiville. B12-vitamiinia ei ole kasvikunnan tuotteissa ja siksi vegaanien on syytä täydentää sillä ravintoaan. Myös ikäihmisten on hyvä huolehtia riittävästä B12-vitamiinin saamisesta.

B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Suositeltu päiväannos:Yksi imeskelytabletti päivässä. Vadelmanmakuisen tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä.

Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Lisätietoa

Bioteekki
0 kg
1 tablt.: B12-vitamiinia/Vitamin B12: 1 mg (40 000 %*) * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta/av rekommenderad dalig dos
Makeutusaine (ksylitoli), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), luontainen vadelma-aromi, paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), B12-vitamiini (metyylikobalamiini)./Sötningsmedel (xylitol), fyllmedel (mikrokristallin cellulosa), naturlig hallonsmak, antiklumpmedel (magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror), vitamin B12 (metylkobalamin).