Bioteekki

SUPER B-vitamiini, 60kaps

Special Price 16,76 €

norm. 20,95 €

Varastossa

Monipuolinen B-vitamiinivalmiste!

Kuvaus

HYVIN IMEYTYVÄ JA VAHVA UUDEN SUKUPOLVEN B-VITAMIINIVALMISTE!

Super-B -valmisteessa on vahvat pitoisuudet kaikkia B-vitamiineja, ja niistä osa on elimistön paremmin hyväksikäytettävässä muodossa. Näistä syistä Super-B on erityisen tehokas B-vitamiinivalmiste. Se sopii sekä jatkuvaan käyttöön että satunnaiseen käyttöön, ja sen ainesosat auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Vaikka monet B-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä, Super-B:n voi nauttia myös illalla.
B-vitamiinit ahertavat joka puolella kehoa. Niitä tarvitaan tuottamaan energiaa, tukemaan hermoston toimintaa, rakentamaan valkuaisaineita, huoltamaan hermostoa ja hormonitoimintaa (B6-vitamiini), muodostamaan verisoluja (B6- ja B12-vitamiinit) sekä lukuisissa muissa kehon toiminnoissa. Esimerkiksi B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Riboflaviini (B2), pantoteenihappo ja biotiini taas mm. edistävät limakalvojen ja ihon hyvinvointia. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja siksi niitä tarvitaan päivittäin. B-vitamiineja on runsaasti täysjyväviljassa, myös liha ja maitotaloustuotteet ovat hyviä B-vitamiinin lähteitä ravinnossamme.

Suositeltu päiväannos: Yksi kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera. Valmisteen sisältämä niasiini voi aiheuttaa ohimenevää ihon punoitusta pian käytön jälkeen.

Gluteeniton, laktoositon, maidoton.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Lisätietoa

Bioteekki
0 kg
1 tabl.: B1-vitamiinia, 50 mg (4540 %*) B2-vitamiinia, 50 mg (3570 %*) B3-vitamiinia, 50 mg (310 %*) - josta nikotiinihappoa, 25 mg Pantoteenihappoa, 50 mg (830 %*) B6-vitamiinia, 25 mg (1790 %*) - josta pyridoksaali-5-fosfaattia, 5 mg B12-vitamiinia, 50 mikrog (2000 %*) - josta metyylikobalamiinia, 10 mikrog Foolihappoa, 500 mikrog (250 %*) Biotiinia, 50 mikrog (100 %*) Para-aminobentsoehappoa (PABA), 20 mg Koliinia, 50 mg Inositolia, 50 mg * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta/av rekommenderad dalig dos
oliinisitraatti, liivate, kalsium-D-pantotenaatti, tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, inositoli, pyridoksiinihydrokloridi, nikotiiniamidi, nikotiinihappo, para-aminobentsoehappo (PABA), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pyridoksaali-5-fosfaatti, syanokobalamiini, foolihappo, D-biotiini, metyylikobalamiini./ Kolincitrat, gelatin, kalcium-D-pantotenat, tiaminhydroklorid, riboflavin, inositol, pyridoxinhydroklorid, nikotinamid, nikotinsyra, para-aminobensoesyra (PABA), fosforoxiddesinfektionsmedel (mikrokristallin cellulosa), antiklumpmedel, folsyra, D -biotin, metylkobalamin