Bioteekki

SUPER A-vitamiini, 50kaps

Special Price 8,76 €

norm. 10,95 €

Vain 2 jäljellä

Varastossa

SILMILLE, IHOLLE JA LIMAKALVOILLE.

Super A-vitamiini sisältää 900 µg A-vitamiinia hyvin imeytyvässä öljykapselissa. A-vitamiini liitetään perinteisesti silmien, limakalvojen ja ihon hyvinvointiin. A-vitamiini edistää myös luontaista vastustuskykyämme sekä tukee solujen uudistumista. Ravinnossamme A-vitamiinia on runsaasti esimerkiksi maksassa. Myös liha, kananmunat sekä voi ovat hyviä A-vitamiinin lähteitä. A-vitamiini edistää näön, ihon ja limakalvojen kuntoa. Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Suositeltu päiväannos: Yksi kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera.

Gluteeniton, laktoositon ja maidoton.

Ei suositella käyttöä A-vitamiinipitoisten aknelääkkeiden kanssa. Etenkin raskausaikana on varottava A-vitamiinin liikasaantia, koska se voi johtaa keskenmenoon tai epämuodostumiin.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Kuvaus

Hyvin imeytyvä A-vitamiini!

Lisätietoa

Bioteekki
0 kg
1 kaps.: A-vitamiinia/Vitamin A: 900 mikrog (3000 IU) (112 %*) * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta/av rekommenderad dalig dos
Auringonkukkaöljy, liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), vesi, A-vitamiini (retinyylipalmitaatti)./ Solrosolja, gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), vatten, vitamin A (retinylpalmitat).