Puhdistamo

Suolahappo, Betaiini HCL + pepsiini, 60 kaps

Special Price 16,96 €

norm. 19,95 €

Varastossa

Ruoansulatuksen ja ravinteiden imeytymisen tueksi!

Kuvaus

Suolahappo on elintärkeä ruoan sulattamiseen ja ravinteiden imeyttämiseen sekä pepsiinientsyymi proteiinien pilkkomiseen. Puhdistamon Suolahappokapseli on kehon omaa suolahappotuotantoa tehostava lisäravinne, joka keltakatkeron ansiosta tulee myös ruoansulatusta. Jos kehon oma suolahappotuotanto ei ole riittävää ja vatsan happamuustaso liian matala, se näkyy ruoansulatus- ja vatsaongelmina. Ainesosina ovat betaiiniin kiinnittynyt suolahappo, pepsiini ja keltakatkeroyrtti, mitkä tuovat kokonaisuutena tehokkaan vaikutuksen.

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos: 1 kapseli ennen ruokailua. Päiväannos sisältää betaiinihydrokloridia 550 mg, keltakatkerouutetta 50 mg ja pepsiiniä 25 mg. / 1 kapsel innan måltid. Daglig dos innehåller beteinhydroklorid 550 mg gullgentianaextrakt 50 mg och pepsin 25 mg.

Laktoositon, maidoton, gluteeniton, lisä- ja täyteaineeton. Kehitetty ja valmistettu Suomessa, alkuperämaa USA.

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Pakkaus sisältää kosteudenimupussin (ei syötäväksi). Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller en fuktabsorberande påse (bör ej ätas).

Lisätietoa

Puhdistamo
0 kg
Betaiinihydrokloridi, keltakatkerouute, pepsiini. Kapseli: Selluloosa, vesi / Beteinhydroklorid, gullgentianaextrakt, pepsin. Kapsel: Cellulosa, vatten