Sun Warrior - Warrior Blend Protein, Suklaa, Raaka, 1kg

Special Price 49,46 €

norm. 54,95 €

Varastossa

Todellisen tehokas suklaan makuinen Warrior blend-proteiinisekoitus.

Kuvaus

Warrior Blend sisältää kaikki tarpeelliset aminohapot, enemmän haaraketjuisia aminohappoja kuin mikään muu kasvipohjainen proteiinivalmiste, sekä paljon antioksidantteja. Warrior Blend on hyvä energianlähde, joka imeytyy helposti ja sisältää edestiiniä, helposti imeytyvää proteiinia.

Warrior Blend on uniikki, raaka, kasvipohjainen proteiini täydellisine aminohappoprofiileineen: se sisältää runsaasti glutamiinia, arginiinia, lysiiniä ja haaraketjuisia aminohappoja.
Warrior Blend sisältää probioottisia yhdisteitä, kuten raakaa herneproteiinia, karpaloproteiinia ja hamppuproteiinia sekä keskipitkiä rasvahappoja kookoksesta, mitkä tarjoavat runsaasti synergiaetuja.

Suklaanmakuinen Warrior Blend on herkullisen täyteläinen makuelämys. Sekoita Warrior Blendiä scoopillinen smoothieen tai haluamaasi nesteeseen. Warrior Blend soveltuu hyvin myös kokkailuun proteiinimäärän lisäämiseksi.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Raaka, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
1kg
USA
Energiaa: 400 kcal Proteiinia: 68 g Hiilihydraatteja: 12 g - joista kuituja: 8 g Rasvaa: 4 g
Raaka herneproteiini, karpaloproteiini, hamppuproteiini, kaakaojauhe, kaakaouute, vaniljauute, kirsikkauute, sarviapila, konjakkikumi, stevia, merisuola, MCT-jauhe, teenlehtiuute, sitruunauute, kaneliuute.

Liittyvät tuotteet