FitnessFirst

Suma-jauhe, 50g, raaka

Special Price 5,75 €

norm. 7,20 €

Ei varastossa

Kuvaus

Suma, Para todo ( tarkoittaa `kaikkiin tarkoituksiin´), ei kuulu varsinaiseen ginseng sukupuuhun vaikkakin sillä on vastaavat ominaisuudet. Sen alkuperä on sademetsissä Pohjois-Brasiliassa. Kasvista käytetään juuret, joko kuivatussa pulverimuodossa tai nestemäisenä tippoina.

Etelä-Amerikan alkuasukkaat ovat käyttäneet ginsengiä jo satoja vuosia. Viimeisen kymmenen vuoden aikana se on saavuttanut huippu urheilijoiden suosion johtuen sen lihaskasvua edistävistä ainesosista : beta-ekdystreoni ja kolme eri ekdysteroidi glykosidiä. Näiden ainesosien uskotaan lisäävän lihaskasvua ja kestävyyttä eikä niillä ole kiellettyjen steroidien haittavaikutuksia. Ginseng on myös adaptogeeni eli parantaa kehon stressin sietokykyä, editää terveyttä, nostattaa sukuviettiä, vahvistaa ja supistaa. Se sopii verensokeriaan tarkkaileville, antamaan energiaa, hormonaalisiin vaivoihin sekä piristämään seksuaalisuutta.

Ginseng sisältää runsaasti beta-ekdystreonia ja kolmea eri ekdysteroidiglykosidiä, joiden uskotaan lisäävän lihaskasvua ja kestävyyttä. Ginseng on myös adaptogeeni, eli se parantaa kehon stressin sietokykyä,edistää terveyttä, nostattaa sukuviettiä, vahvistaa ja supistaa. Se sopii myös verensokeriaan tarkkaileville, antamaan energiaa ja hormonaalisiin vaivoihin.

Ginseng sisältää laajalti välttämättömiä vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja. Tutkijat ovat tunnistaneet juuren sisältävän 152 ainesosaa mukaanlukien muunmuassa 19 aminohappoa, elekrolyyttejä, rautaa, magnesiumia, kobolttia, piitä ja sinkkiä sekä A-, B1-, B2-, E- ja K-vitamiineja sekä pantoeenihappoa. Se sisältää myöskin korkeita lukemia germaniumia, joka on vahva, luonnollinen antioksidantti. Se on muunmuassa yksi parhaita B-ecdysteronen lähteistä ja sisältää sen ja allantoiinin lisäksi sitosterol- ja stipmasterol-hormoneja.

Käytä n. 3g (noin puoli teelusikallista) päivittäin.

Lisätietoa

FitnessFirst
50g
Brasilia.
Brasilian ginseng