FitnessFirst

Spirulina-jauhe, Luomu, 500g

Special Price 23,72 €

norm. 27,90 €

Varastossa

Luomutuotettu, puhdas spirulina-jauhe.

Kuvaus

Spirulina on erittäin hyvä ravintoaine urheilijoille ja kasvissyöjille. Se sisältää huiman määrän erittäin hyvin hyödynnettävissä olevassa muodossa olevaa proteiinia. Spirulinan sisältämästä proteiinista jopa 65-71% imeytyy erittäin helposti ihmiskehoon. Sprulinamme viljellään Kiinan lounasosassa, jossa spirulina saa kasvaa puhtaassa vedessä ja imastossa. Vesi altaille tulee 600m syvyydestä, jolloin spirulina kasvaa mahdollisimman puhtaissa olosuhteissa, jonka vuoksi raskasmetallipitoisuudet ovat alhaiset puhtaan kasvuympäristön vuoksi.

Kumppanimme Kiinassa on yksi spirulinan ja chlorellan viljelijöiden pioneereista Kiinassa ja heillä on vankka kokemus ja osaaminen laadukkaan, puhtaan spirulinan ja chlorellan viljelyssä ulkoaltaissa, kasvihuoneissa, jolloin kasvualtaat säästyvät mahdollisilta ilmansaasteilta ja vesi altaisiin tulee syvältä pohjavesistä, jopa 600m syvyydestä taaten puhtaan ympäristön ja näin ollen matalat raskasmetallipitoisuudet.

Nautiskele spirulinaa osana vihersmoothieta, tai sekoita sekä tuorepuristettuun omenamehuun. Aloita käyttö pienellä määrällä ja kasvata vähitellen välttyäksesi puhdistusreaktioilta.

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

FitnessFirst
0.5 kg
Kiina
Energia/Energi: 1226kJ/293kcal Rasva/Fett: 8g -josta tyydyttyneet/varav mättat fett: 3g Hiilihydraatit/Kolhydrates: 24g -joista sokereita/varav sockerarter: 3g Proteiini/Protein :71g Suola/Salt: 1g Ravintokuitu/Kostfiber: 4g
Spirulina/Spirulina-pulver

Liittyvät tuotteet