Terranova

Smooth Mag, magnesiumjauhe, 150g

36,90 €

Varastossa

Kuvaus

MAGNESIUM UNELLE JA RENTOUTUMISELLE
Magnesium on elintärkeä mineraali, joka on tärkeä mm. sydämen terveydelle, hermostolle, luustolle, lihaksistolle sekä energia-aineenvaihdunnalle.

Smooth Mag magnesium on suunniteltu tukemaan hermoston rauhoittumista ja auttaa näin rentoutumaan erityisesti ilta-aikaan tai stressaavana aikana. Bisglysinaattimuotoinen magnesium (TRAACS™) on vatsaystävällinen ja tuotteen sisältämä inositoli toimii synergistisesti magnesiumin kanssa auttaen rauhoittamaan hermostoa. Myös vihreä kauransiemen (Avena Sativa) ja montmorencykirsikka tukevat luontaisesti hermostoa ja mieltä rauhoittavasti. Tuotteen frukto-oligosakkaridit tehostavat magnesiumin imeytymistä ja hyväksikäyttöä kehossa.

Magnesiumbisglysinaatti on erittäin bioaktiivinen ja tehokkaasti imeytyvä magnesiumin muoto myös niille, joilla on alhaiset vatsahapot. Tässä muodossa magnesium on sitoutunut glysiini-aminohappoon (glysiiniä suhteessa 2:1 magnesiumiin). Henkilöille, joiden täytyy nauttia suuria päiväannostuksia, tämä muoto on hellävaraisin, sillä se ei aiheuta sivuoireina vatsaärsytystä. Lisäksi glysiini-aminohappo on rauhoittava, joten tämä muoto sopii erityisen hyvin unelle. Myöskään magnesiumsitraatti ei tarvitse imeytyäkseen vatsahappoja, ainoastaan kosteutta. Se onkin yksi parhaiten imeytyvistä magnesiummuodoista.

Annostus: yksi kauhallinen 1-2 kertaa päivässä sekoitettuna veteen, mehuun, kasvimaitoon tai smoothieen.

Magnesiumin hyväksytyt terveysväittämät:
- auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
- edistää elektrolyyttitasapainoa
- edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
- edistää hermoston normaalia toimintaa
- edistää lihasten normaalia toimintaa
- edistää normaalia proteiinisynteesiä
- edistää normaaleja psykologisia toimintoja
- edistää luuston pysymistä normaalina
- edistää hampaiden pysymistä normaaleina
- osallistuu solujen jakautumisprosessiin

LISÄTIETOA TERRANOVA SMOOTH MAG -MAGNESIUM 150 MG AINESOSISTA
- Stabiloitu riisinlese – Stabiloitu riisinlese sisältää lukuisia hyödyllisiä yhdisteitä, kuten betaglukaaneja, tokotrienoleja, fytosteroleja, vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja, ubikinonia, alfalipoiinihappoa ja monia muita yhdisteitä.
- Vihreä kauransiemen – Vihreät kauransiemenet sisältävät ainesosia, joilla voi olla rauhoittava ja hermostoa tukevia vaikutuksia. Yhdessä magnesiumin kanssa näillä aineilla on hyödyllinen yhteisvaikutus hermostoon.
- Montmorencykirsikka – Montmorencykirsikka sisältää runsaasti kaliumia, magnesiumia, kalsiumia ja B-ryhmän vitamiineja. Se sisältää myös luonnollista melatoniinia, jonka esiintyminen kasvikunnassa on harvinaista.

Lisätietoa

Terranova
0 kg
1-2 kauhallista (5-10g): MAGNIFOOD COMPLEX 3730 – 7460 mg Stabiloitu riisinlese 3180 – 6360 mg Vihreän kauransiemen (tuorepakastekuivattu, luomu) 350 -700 mg Montmorencykirsikka (tuorepakastekuivattu) 200 – 400 mg Magnesium (50 % bisglysinaatti (TRAACS™**) ja 50 % sitraatti) 200 – 400 mg, 53-107* Inositoli 50 – 100 mg FOS (frukto-oligosakkaridit) 50 – 100 mg Pyridoksaali-5-fosfaatti (P-5-P) 1-2 mg, 71-143* * vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI) ** TRAACS™-merkityt ainesosat ovat vatsaystävällisiä, aminohappokelatoituja ja hyvin imeytyviä bisglysinaattimuotoisia mineraaleja.
EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. (Huom! Vihreä kauransiemen voi sisältää erittäin pieniä määriä gluteenia.)