Life Extension

Sinkki, 30 purutablettia

Special Price 8,96 €

norm. 9,95 €

Vain 2 jäljellä

Varastossa

Laadukas sinkkilisä

Kuvaus

Erinomainen lisä päivittäisen sinkin saantiin. Purutabletti parantaa sinkin imeytymistä jo suun limakalvoilta.

Sinkki edistää normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Immuunijärjestelmä ylläpitää vastustuskykyä ja puolustaa kehoa viruksia ja bakteereita vastaan. Sinkkiä tarvitaan immuunijärjestelmän valkosolujen kehittymiseen, erilaistumiseen ja toimintaan. Sinkki-ionit toimivat myös paikallisesti nielussa vahvistaen vastustuskykyä.

Sinkkiasetaatti on paras sinkin muoto imeskelytabletissa.

Sinkkiasetaatti on paras sinkin suolamuoto imeskelytabletissa, silloin kun tarvitaan tehoannos sinkkiä nielun alueella. Asetaatti ei sido sinkkiä vaan vapauttaa 100 %:sti sinkki-ioneja sylkeen, jolloin sinkki pääsee vaikuttamaan paikallisesti viruksiin nielun limakalvolla. Sinkin tehovaikutuksessa päivittäinen sinkkiannos on oltava suuri yli 75 mg jaettuna useampaan annokseen. Tabletti on imeskeltävä 2 tunnin välein niin, että tabletti liukenee hitaasti suussa noin 20 minuutin ajan. Muutaman päivän tai viikon kestävä sinkin imeskeltävä tehoannos yleensä riittää.

Sinkkiasetaatti-imeskelytablettia voi käyttää myös tavalliseen tapaan (1 tabletti päivässä) vastustuskyvyn ylläpitämiseen.

Lisätietoa

Life Extension
Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
30 purutablettia
USA
Sinkkiä (Sinkkiasetaatti)/Zink (zinkacetat) 18,75mg
Dekstroosi, piparminttuaromi, steariinihappo, kasvistearaatti, pii/Dextros, pepparmyntsmak, stearinsyra, vegetabiliskt stearat, kisel

Liittyvät tuotteet