Dietfood

Shirataki spaghetti, luomu 300g

4,50 €

Vain 5 jäljellä

Varastossa

Kuvaus

Luomulaatuinen Shirataki-spaghetti on gluteenton ja maidoton, eikä se sisällä lähes lainkaan hiilihydraatteja! Shirataki-spaghetti on lähes kaloriton ja se on valmistettu konjac-kuidusta. Shirataki-spaghetti on peräisin Aasiasta ja se on erittäin suosittu Japanissa.

Shirataki-spaghettii sopii käytettäväksi tavallisen spaghetin tapaan! Ne ovat lähes mauttomia, mutta on helposti maustettavissa mieluisiksi omilla lempimausteilla.

Valmistus: Huuhtele pasta huolellisesti lämpimällä juoksevalla vedellä. Keitä tai paista 2-3 minuuttia.

SHIRATAKI-SPAGHETTI:
- täysin luonnollinen, 100% kasviperäinen tuote
- sisältää runsaasti vesiliukoisia kuituja
- ei sisällä lainkaan sokeria, tärkkelystä, vehnää tai gluteenita
- shiratakinuudelit säilyy huoneenlämmössä noin vuoden ajan
- nopea valmistus ja herkullinen lopputulos

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen tuote säilyy jääkaapissa suolaliuoksessa, tiiviisti suljettuna, enintään 3 päivää.

Lisätietoa

Dietfood
0 kg
Bhutan
Energia/Energi: 30 kJ / 7 kcal Rasvaa/Fett:- 0,1g -josta tyydyttyneitä/varav mättat fett: <0,1 g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 0,2 g -joista sokereita/varav sockerarter: <0,1 g Ravintokuitua/Kostfiber: 2,6g Proteiinia/Protein: <0,1g Suola/Salt: <0,1 g
Puhdistettu vesi, luomu konjac-kuitu/Renat vatten, Ekologiskt Konjac-fiber