Solgar

Sarviapila 520mg, (Fenugreek) 100kaps

18,95 €

Vain 4 jäljellä

Varastossa

Laadukas sarviapila!

Kuvaus

Solgar® Sarviapila (Fenugreek) sisältää sarviapilajauhetta ja -uutetta ja se kuuluu Solgarin korkealaatuisten yrttivalmisteiden valikoimaan.

* Hyvä kasviravinteiden lähde
* Välimeren ja Aasian yrtti
* Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher, Halal
* Gluteeniton, maidoton, soijaton, vehnätön, hiivaton

Sarviapila on aromaattinen yrtti, joka on kotoisin pohjois-Afrikan ja Välimeren alueelta. Sitä viljellään myös laajalti Intiassa. Sen siemenet ovat yleisiä Ayurvedisessa ja kiinalaisessa perinnekäytössä. Sarviapilalla voi olla mahdollisia verensokeria tasoittavia vaikutuksia.

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset, on tunnettu varhaisista ajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajanhyvinvinvoinnin ylläpitämiseen, ja monet nykypäivän lääkkeetkin ovat alun perin peräisin kasvitieteistä. Yrttivalmisteet ovat edelleen kiinalaisen lääketieteen perusta ja myös tärkeitä ainesosia monissa eurooppalaisissa luonnollisissa lääkkeissä.

Sarviapila on Välimeren ja Aasian alueella kasvava yrtti, ja sen siemeniä käytetään paljon mm. intialaisessa keittiössä mausteena.

Solgar® Sarviapilan annostus on 1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Lisätietoa

Solgar
0 kg
Aktiiviset ainesosat (1-3 kapselia): Sarviapilajauhe (Trigonella foenum-graecum) 370 mg Sarviapilauute (4:1) 150 mg
Muut ainesosat: Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)