FitnessFirst

Saksanpähkinä, luomu, raaka, 1 kg

Special Price 14,95 €

norm. 24,90 €

Varastossa

Herkullinen ja ravinteikas saksanpähkinä, todellista aivoruokaa

Kuvaus

MAUKAS SAKSANPÄHKINÄ


Saksanpähkinä on maukas ja aromaattinen pähkinä,  joka on suutuntumaltaan rapea ja rouskuva. Tämä iso ja muodoltaan aivoja muistuttava pähkinä sisältää laadukasta kasviproteiinia ja runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja, etenkin arvokkaita omega-3 rasvahappoja. Sen ohut, ruskea kuori sisältää jopa 90 prosenttia saksanpähkinän sisältämistä fenoleista! Saksanpähkinää pidetäänkin kaikista pähkinöistä terveellisimpänä.


Saksanpähkinäpuu on isolehtinen, yksikotinen puu joka kasvaa jopa 20 metrin korkuiseksi ja se kasvaa luonnonvaraisena aina Balkanilta Aasiaan asti. Saksanpähkinä on tämän puun hedelmän kivi.


Parhaan säilymisen takaamiseksi säilytä pähkinöitä viileässä, tiiviisti suljetussa ja valolta suojatussa astiassa tai osta kerralla vain sellainen määrä, joka tulee käytettyä lyhyen ajan kuluessa.


SAKSANPÄHKINÖIDEN KÄYTTÖ & LIOTUS


Saksanpähkinöiden aromikas, hennnon paahteinen maku tekee niistä erinomaisen lisän monenlaiseen leivontaan ja ruoanlaittoon, ja se onkin erityisen suosittu itämaisessa keittiössä. Leivonnassa se toimii erinomaisesti yhdessä täyteläisessä, suklaisessa makumaailmassa. Ruoanlaitossa niitä voi rouhia mukaan patoihin, kastikkeisiin, wokkeihin ja salaatteihin. Suosittelemme kokeilemaan saksanpähkinöitä myös osana evässekoituksia, granoloita, tuorepuuroja ja ihan sellaisenaan niin jogurttien kuin pirtelöidenkin joukossa! Saksanpähkinät kannattaa nauttia sellaisenaan tai hyvin miedossa lämpötilassa paahdettuina.


Suosittelemme liottamaan kaikkia pähkinöitä (vähintään neljän tunnin ajan, mielellään jopa kahdeksan) ennen niiden käyttöä. Liotuksen ansioista pähkinöiden maku paranee ja koostumus pehmentyy, sekä pähkinöiden sulavuus paranee. Näin myös herkkävatsaisemmatkin voivat nauttia huolettomammin herkullisista pähkinöistä!


Tutustu myös muihin pähkinöihimme >>


FITNESSFIRST-TUOTEPERHE


FitnessFirst -tuoteperhe koostuu laadukkaista, pääosin luomulaatuisista tuotteista. Koko tuoteperhe käy läpi tarkan laadunvalvonnan. Tarkka laadunvalvontamme varmistaa, että tuote on viljelty luontoa kunnioittaen eikä torjunta- tai lisäaineita ole käytetty viljelyn missään vaiheessa korkean laadun varmistamiseksi.


Tutustu koko FitnessFirst -tuotesarjaan >>

Lisätietoa

FitnessFirst
Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka
1 kg
Ukraina
Energiaa/Energi: 2846 kJ/680 kcal Rasvaa/Fett: 65.2 g - joista tyydyttyneitä/varav mättat fett: 6 g - Omega-3 9.1g Hiilihydraattia/Kolhydrater; 3.3 g - joista sokereita/varav sockerarter: 2,61g Kuitua/Kostfiber: 15.9 g Proteiinia/Protein: 14.7 g Suolaa/Salt: 0 g Kaliumia: 650 mg Magnesiumia: 160 mg Kalsiumia: 140 mg
Saksanpähkinä, luomu/Valnöt, organisk