Foodin

Chia-siemen, luomu, 250 g

3,49 €

Varastossa

Asteekkien voimaruokaa, proteiini- ja kuitupitoinen. BLACK FRIDAY CHIA LOPPUI

Kuvaus

Sana "chia " tulee asteekkien kielestä ja tarkoittaa öljyistä, ja tämä pieni siemen onkin erinomainen rasvahappojen lähde.
Chia-siemenet ovat proteiinipitoisia ja nesisältävät omega 3- ja omega 6-rasvahappoja suhteessa 3:1 sekä suolistoa hellivää kuitua.

Käyttö: Chia sitoo itseensä paljon nestettä. Valmista hyytelö siemenistä ja vedestä (sekoitussuhde 1:10). Käytä smoothiessa, tuorepuurossa tai vaikka jogurtin seassa. Suositeltava päiväannos on 1-2 rkl.

Raaka, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita. Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka
250g
Uganda/Meksiko
Energiaa/Energi: 1922 kJ / 459 kcal Rasvaa/Fett: 32,6 g - josta tyydyttyneitä/varav mättat fett: 2,8 g - omega 6: 6,2 g - omega 3: 21,8 g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 0,2 g - josta sokereita/varav sockerarter: 0 g Kuitua/Kosfiber: 34,4 g Proteiinia/Protein: 22,9 g Suola/Salt: < 0,1 g
Luomutuotettu chia-siemen/Chia-frö