FitnessFirst

Saksanpähkinä, luomu, raaka, 1 kg

Special Price 15,95 €

norm. 24,90 €

Varastossa

Herkullinen ja ravinteikas saksanpähkinä, todellista aivoruokaa

Kuvaus

Tämä maukas ja aromaattinen pähkinä on todellista aivoruokaa, sillä se sisältää huomattavan määrän omega-3 rasvahappoja. Saksanpähkinässä on myös runsaasti E-vitamiinia ja mineraaleja. Kuten muutkin pähkinät, se sisältää runsaasti myös proteiineja ja kuituja.

Voit napostella saksanpähkinöitä sellaisenaan tai käyttää niitä evässekoituksissa, salaateissa, leivonnaisissa, pirtelöissä tai vaikkapa myslin seassa.

Suosittelemme liottamaan kaikkia pähkinöitä (vähintään neljä tuntia) ennen käyttöä, jolloin niistä tulee entistäkin terveellisempiä, maukkaampia ja ne sulavat helpommin.

FitnessFist -tuotesarja käy tarkan laadunvalvonnan läpi, jossa varmistetaan, että tuote on viljelty luontoa kunnioittaen eikä torjunta- tai lisäaineita käytetä viljelyn missään vaiheessa korkean laadun varmistamiseksi.

Lisätietoa

FitnessFirst
Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka
1 kg
Ukraina
Energiaa/Energi: 2846 kJ/680 kcal Rasvaa/Fett: 65.2 g -josta tyydyttyneitä/varav mättat fett:6,1g Hiilihydraattia/Kolhydrates; 3.3 g -josta sokereita/varav sockerater: 2,6g Proteiinia/Protein: 14.7 g Kuitua/Kostfiber: 15.9 g Suola/Salt: 0 g Kaliumia: 650 mg Magnesiumia: 160 mg Kalsiumia: 140 mg
Saksanpähkinä/Valnöt