Sun Warrior

Riisiproteiini, Maustamaton, 750 g

43,95 €

Varastossa

Raaka, tehokas ja monipuolinen riisiproteiini tuomaan lisätehoa päivään.

Kuvaus

Sun Warrior on hypoallerginen riisiproteiini, joka on 80% proteiinia. Sun Warrior on valmistettu tavalla, joka säilyttää kaiken tärkeän korkealaatuisesta ruskeasta kokojyväriisistä. Idätys käynnistää riisinjyvien entsymaattinen toiminnan, vitamiinit ja mineraalit tulevat ”elävään” muotoon ja kaikki ravinnepitoisuudet nousevat satoja prosentteja. Idätetty riisi soseutetaan ja kasviperäisillä entsyymeillä hajotetaan tärkkelys, jolloin jäljelle jää kaikki ravintoaineet ja proteiini. Prosessi pysäytetään kun massan proteiinipitoisuus on 85%, jonka jälkeen massa kuivataan jauheeksi. Tuloksena käsittämättömän ravinnerikas täydellinen proteiini, jossa on hyvässä suhteessa kaikki elimistöllemme tarpeelliset aminohapot.

Helposti liukeneva riisiproteiini sopii erittäin hyvin smoothieen tai palautusjuomiin. Sekoita mittalusikallinen haluamaasi nesteeseen ja nauti terveellisestä energiasta! Soveltuu myös ruoanlaittoon ja leivontaan tuomaan lisäproteiinia.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Sun Warrior
1 kg
Energia/Energiaa: 1465 Kj/350 kcal Rasvaa/Fett: 5 g - Josta tyydyttyneitä/varav mättat fett: 0 g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 10 g - Josta sokereita/varav sockerarter: 0 g Kuituja/Kostfiber: 5 g Proteiinia/Protein: 80 g Suola/Salt:: 250 mg Kalsiumia: 300 mg Rautaa: 15 mg
Raaka riisiproteiini/Rå risprotein