Foodin

Hamppuproteiinijauhe, luomu, raaka, 800 g VANHA PAKKAUS

Special Price 21,28 €

norm. 30,40 €

Varastossa

Ravinnepitoinen, eurooppalainen hamppuproteiinijauhe palautusjuomiin, smoothieisiin sekä ruoanlaittoon

Kuvaus

Laadukkaista Finola-lajikkeen hampunsiemenistä valmistettu hamppuproteiini on enemmän kuin pelkkä proteiinijauhe. Se on erittäin tehokas ja hyödyllinen ravinnelisä urheilijoille sekä kasvissyöjille, sillä proteiinin lisäksi se sisältää terveydelle hyödyllisiä ravintokuituja sekä rasvahappoja. Hampun proteiini on kaikista kasvikunnan proteiineista kattavin ja helposti kehon hyödynnettävissä, sillä sen aminohapot ovat järjestäytyneet 66 %:sti edestiini-nimiseksi proteiiniksi.

Laadukkaan proteiininlähteen lisäksi hamppuproteiini sisältää 20 % ravintokuitua, joka edesauttaa suoliston toimintaa. Hamppuproteiinissa on myös ihmiskeholle täsmälleen oikeassa suhteessa välttämättömät rasvahapot omega-3 ja omega-6. Hampunsiemenen omega-6 on pitkälti GLA:ta (gammalinoleenihappo), joka on elimistön hormonituotannon (prostaglandiinien) raaka-ainetta.

Sekoita hamppuproteiinia 1-6 rkl smoothieesi tai palautusjuomaasi, käytä sitä ruoanlaitossa tai leivonnassa lisäämään herkkujen proteiinipitoisuutta. Kokeile esimerkiksi proteiinipannukakkua: blendaa proteiinijauhetta, pari kananmunaa ja haluamiasi mausteita, paista ja nauti.

Lisätietoa

Foodin
800 g
Liettua
Energiaa Energi: 1680 kJ / 400 kcal Rasvaa, Fett: 11 g -joista tyydyttyneitä, varav mättat fett: 1 g -omega 3-rasvahappoja, omega-3-fettsyra: 2,2 g -omega 6-rasvahappoja, omega-6-fettsyra: 6,9 g - linolihappo, linolsyra: 5,5 g - linoleenihappo, linolensyra: 1,5 g Hiilihydraatteja, Kolhydrater: 4 g -joista sokereita, varav sockerarter: 4 g Kuituja, Kostfiber: 18 g Proteiinia, Protein: 50 g Suola, Salt: <0,1 g
Luomu, raaka hamppuproteiinijauhe

Liittyvät tuotteet