Foodin

Seesamiöljy, luomu, 5 l

75,00 €

Varastossa

Kylmäpuristettu, aromikas seesamiöljy.

Kuvaus

Seesamiöljy on antioksidanttirikas kylmäpuristettu öljy. Rasvahappokoostumukseltaan seesamiöljyssä on suurin piirtein yhtä paljon tyydyttymättömiä ja monityydyttymättömiä rasvoja (noin 42 ja 41 prosenttia painosta). Seesamiöljyn erityispiirteenä on, että se sisältää myös antioksidantteina toimivia lignaaneja, kuten sesamiinia, sesamolia ja sesamoliinia. Nämä seesamin antioksidantit suojelevat hyvin sen monityydyttymättömiä rasvoja hapettumiselta. Niinpä seesamiöljylle ei tee oikeutta niputtaa sitä yhteen muiden monityydyttymättömiä rasvoja sisältävien ruokaöljyjen kanssa.

Seesamiöljy soveltuu erityisesti aasialaisiin ruokiin kuten wokkeihin sekä aasialaistyyppisiin salaatteihin tuomaan aasialaisille ruoille ominaista paahteista vivahdetta. Seesamiöljy kestää hyvin paistamisen, jopa 180°C astetta. Se on myös todella hyvä ihonhoidossa.

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Sokeriton
5 kg
Bolivia
Energiaa/Energi: 900kcal Proteiinia/Protein: 0 g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 0 g - joista sokereita/varav sockerarter: 0 g Rasvaa/Fett: 100 g - josta tyydyttyneitä rasvahappoja/varav mättat fett: 15 g - josta kertatyydyttymättömiä rasvahappoja/varav omättat fett: 39 g - josta monityydyttymättömiä rasvahappoja/varav fleromättat fett: 46 g Suola/Salt: 0 g
Kylmäpuristettu ja raffinoimaton seesamiöljy*/Kallpressad och oraffinerad sesamolja *=Luomutuotettu.

Liittyvät tuotteet